| SporeBox a întrebat:

Voi ati cumpara crysis 3, need for speed undercover si call of duty world at war la mana a doua dar stare perfecta la 30 lei?

Răspuns Câştigător
| Alexuţ02 a răspuns:

Toate 3 la 30 lei? e ok, daca sunt pentru PC totusi nu le-as lua ca sunt gratis pe net, daca sunt pe consola PS3 de exemplu, atunci da.

| SporeBox explică (pentru Alexuţ02):

Unul la 30 lei.

| Alexuţ02 a răspuns (pentru SporeBox):

Nu e ok frate, deloc.

Mai bine le iei gratis de pe net.

Daca vrei sa joci pe ps3 nu poti sa le iei gratis. Dar daca ai vrea sa le joci doar pe ps3 ai da 30 lei pe unul?

Păi mă refer pe PC le iei gratis, pe PS3 nu le poţi lua gratis, de asta am întrebat pentru ce le iei, scuze dacă nu m-am făcut înţeles.

Pentru PS3 e un preţ ok la ele, poate merită 20 lei fiindcă sunt jocuri vechi.

Pe PC le găseşti gratis, asta ţi-am şi spus, nu are sens să dai bani aiurea pe ele dacă le găseşti gratis.

Dupa ce mi-am vazut intrebarea inca o data realizez ca eu sunt cel care trebuie sa isi ceara scuze ca nu am mentionat ca ma refer la ps3. Oricum multumesc de ajutor!

N-ai pentru ce, cred că 20 lei e un preţ corect pentru fiecare din ele, sunt jocuri destul de vechi, spune-i că-i oferi 50 lei, dacă nu vrea, oferă-i 60 lei pe toate 3. e cel mai corect preţ având în vedere că GTA V pentru PS3 a ajuns 50-60 lei.

Multumesc mult!

N-ai pentru ce, spor la jucat, apropo, recomand Red Dead Redemption, e super tare, e cam 30 lei maxim, e super, nu te vei plictisiiwinking

Multumesc!

9 răspunsuri: