|

Salut TPU, vreau o consola... Si nu stiu ce sa aleg dintre xbox one s cu fz 4 si 1tb. Sau ps 4 slim cu 500 gb si fara nici un joc... Vreau in special gta 5. Fifa. Si alte jocuri. Daca cumpar un abonament ps plus stiu ca pot alege in fiecare luna cate 2 jocuri. Asa e si la xbox live? Multumesc

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Depinde si de preferintele tale..pentru jocurile care le vrei tu e mai ok un PS deoarece are controler mai bun pentru asa ceva si zic eu, e ceva mai rapid. Xbox e mai ok pentru jocuri de tip racing, fifa, simulatoare etc. Acuma depinde de tine, deci orice ai cumpara, sa-l stapanesti sanatos!

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Da, si la xbox live gold, daca platesti, ai 2 jocuri gratis pe luna, au fost si jocuri bune, saints row cred ca 3 si 4, forza motorsport, si multe altele. Eu iti recomand xbox, e mai bun.

| a răspuns:

La xbox ai backwards compatibility(jocuri de xbox 360 si primul xbox, xbox game pass(10$ pe luna) pentru +100 de jocuri din care eu ma joc numai 5 ca sunt prea multe, si cu XLG ai in fiecare luna 2 jocuri de 360 si doua de one, depinde de tine.