| MichaelKinGzZz a întrebat:

(x3 astazi). Caut si eu un joc pentru PC. Dar nu ii mai stiu numele si ma chinui de niste zile bune sa il gasesc dar fara succes. O sa las informatii despre acesta in speranta in care cineva cunoaste sau macar oarecum isi da seama despre ce vorbesc.

Este un joc destul de vechi. Seamana in stilul de joc cu WarCraft sau StarCraft sau Dungeon and Dragons (DragonShard). Din ce imi mai aduc aminte are o versiune sa poti sa joci contra Inteligentei Artificiale si sunt mai multe clase cu care poti sa joci. Din ce mai imi aduc aminte eu sunt : Zanele (Fairies) care seamana cu personaju din SpellForce Shadow of Phoenix (Asemanatoare cu PoisonIvy) Si avea o abilitate de putea sa se reproduca intr-un fel dar sa nu ocupe spatiu la Troops si casele acestora fiind niste pomi si totul pe o tematica din asta legata de natura. O alta clasa poate sa fie aia de Undeath. Unde era un cavaler calare pe un cal (Semanand cu Arthas calare pe Invincible din WarCraft) Si o alta Clasa de Pitici adica Dwarfi care se foloseau de zepeline si restul. Grafica era foarte foarte veche comparativ cu Warcraftu. Si nu mai stiu sincer alte detalii. Sper cineva sa il poata recunoaste

6 răspunsuri:
| sonya a răspuns:

Buna,

Sigur este vorba de Heroes Might of Magic. Acum sunt mai multe variante de joc. Eu jucam Heroes 3. Acum cred ca s-au dus pana la 5 sau 6.

Succes!

| MichaelKinGzZz explică (pentru sonya):

Nu e deoarece nu e Turn Based Game. Mă refer că idea era ca în WarCraft doar că grafica și trupele erau diferite. Dar și ăsta arată interesant ♡

| sonya a răspuns (pentru MichaelKinGzZz):

Pai si Heroes e aproape la fel ca Warcraft. Iti faci trupe si te duci dupa inamic. Iti dezvolti armata, in functie de ce rasa alegi. Tot ce ai enumerat tu ca rase se gasesc in Heroes. Cel putin in Heroes 3 sunt toate, nu stiu daca si in celelalte.

| MichaelKinGzZz explică (pentru sonya):

Ciudat că ce găsesc eu pe Google pare a fi Turn Based dar o să trântesc un ochii peste el