Salut. Nu merge nici un site de genul asta. Joc lol de aproximativ 2 ani, am incercat si eu metodele astea. Dupa ce strangi o anumita suma de click-uri sau altceva te pune sa dai SMS adica sa completezi survey. In plus astia fac bani pe clickurile jucatorilor. Nu iti mai bate capul cu astea. Scrie pe google : lol giveaways si este un site reddit.com. Pe ala se pun coduri in fiecare zi dar trebuie sa il bagi rapid. Mai sunt si pe facebook giveaway-uri daca, cauti grupuri. Eu zic oricum sa nu iti mai bati capul cu el, nu are rost sa bagi bani in joc, atata timp cat skin-ul nu te ajuta cu nimic doar ca te considera ceilalti "pro". Am batut odata o echipa care aveau toti skinuri de 975-1820 rp si la noi aveam doar pe 1 care avea skin de 260 rp. In fine, la chestiile astea pe bani nu iti da nimeni. Daca vrei cumperi, cam asa e peste tot. Sper ca te-am lamurit cu "scammeri" astia. Funda? ^_^
Ba da sunt. Poti incerca cat vrei tu. Joc de 2 ani, nu vreau sa ma dau mare, dar sunt Platina, iti spun ca sunt fake. Crezi ce vrei, incearca-le si tu.