Răspuns Câştigător
| SilviaDulcik a răspuns:

Sunt compatibile însă te sfătuiesc să mai aștepți câteva luni de zile, până când își revin preturile la plăcile video (dacă nu, și la RAM).
În orice caz, nu cumpăra acea carcasă cu sursă. Mai pune 100 de lei și cumpără ceva mai de soi, precum:
Sursa: https://www.pcgarage.ro/surse/thermaltake/litepower-gen2-450w/
Carcasa: https://altex.ro/carcasa-zalman-zm-z1-matx-atx-negru/

Mai bine mergi pe o sursă calumea, de la o firmă serioasă. Sursa Myria sigur nu poate să scoată 500W și pe linia de 12V de abia îți alimentează placa video în full load.

La carcasă, aceeași poveste. Mergi cu o firmă serioasă, cu o carcasă din tablă adevărată și nu numai atât dar asta are și un airflow bun, mai ales dacă îi aranjezi cablurile cum trebuie la calculator.

| MirelCiobanu explică (pentru SilviaDulcik):

Pai am vazut ca, carcasa are conectori 1x2.0, 1x3.0, 1xaudio si 1xmicrofon. Unde mai conectez mouseul sau tastatura daca are doar un conector USB 2.0?

| MirelCiobanu explică (pentru SilviaDulcik):

Si am vazut ca sursa este ATX, nu mATX de care cere placa de baza.

| SilviaDulcik a răspuns (pentru MirelCiobanu):

Nu are treabă una cu alta. mATX, ce vezi la placa de bază se referă la dimensiunile plăcii de bază, nicidecum la compatibilitatea cu sursele.
Sursa respectivă funcționează cu placa de bază.
Nu numai atât dar te uiți greșit la porturile USB. Placa de bază are porturile ei USB, adică la spatele calculatorului. Nu numai atât dar Zalman Z1 are 2 porturi USB 2.0 și un port USB 3.0, în total 3 porturi USB.
Dețin această placă de bază așa că nu vorbesc numai din cele văzute pe internet.

3 răspunsuri: