Buna! Primul meu joc pe calculator a fost Postal 2. E super tare. Esti un tip care umbla printr-un oras si face misiuni. Dar poti sa omori si oameni, sa dresezi caini, sa omori pisici sau elefanti. Cu 2 coduri ai arme la discretie cu 999 de gloante si viata plina. Alte jocuri frumoase sunt NFS-urile si GTA-urile dar presupun ca toata lumea e plictisita de astea. Incearca sa vezi pe youtube jocul POstal 2 si daca te hotarasti sa ti-l instalezi, anunta-ma sa iti dau codurile. O zi buna!
Daca te plictisesti ca mine si sa nu mai fi trebuie unity3d sa il instalezi sau daca il ai, in fine uite niste jocuri bune cu unity 3d:Angry Gran Run, Trafic Slam 3, si in romana Phinias si Ferb- Dimensiunea Sfarsitului(tot jocul este in romana : instructiunile conversatile, toate! De aceea este un joc foarte interasant si plus suspansul jocului!), daca nu ai unity, descarca! Este gratis sa stii eu il am de 1 an.
Crysis Warhead
Prince Of Persia: The Two Thrones
Prince Of Persia: Warrior Within
Prince Of Persia: The Forgotten Sands
Prince Of Persia: The Sands Of Time
Batman: Arkham Asylum
Infamous
Dead Rising 2
Far Cry 2
Crysis
Hitman: Contracts
Crysis 2
Doom 3
Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction
Resistance 2
Tomb Raider: Underworld
Mirror's Edge
Salut.Nu ai specificat din ce categorie sa fie jocurile, asa ca o sa-ti dau din mai multe categorii
RPG:The Witcher(1, 2), Dragon Age(Origins, Awakenign sau 2), Neverwinter Nights 2(Original, Mask of the Betrayer sau Storm of Zehir)
Shooter:Arma(2, reinforcements, gold sau 3), Mass Effect(1, 2,3 si DLC-urile)
Masini:NFS(toate)-scuze aici nu ma prea descurc
Sper ca sunt suficiente
Incearca NFS World.E mult mai distractiv sa concurezi online cu alti playeri decat cu PC-ul.