Da! Activeaza Secure Boot si TPM 2.0 din bios si va merge fara probleme! Cauta pe Youtube daca nu stii, sunt o gramada de tutoriale!
Am încercat să activez TPM 2.0, dar nu pot. m-am uitat la toate tutorialele și nu îmi apare ca acolo. E posibil să nu am placa de baze disponibilă cu TPM 2.0?
Spune-mi ce procesor ai si daca esti pe pc sau laptop!
Intel Xeon(R) CPU E3-1241 v3, 3,5 Ghz, sunt pe PC.
Procesorul tau nu e compatibil cu TPM 2.0! Dar nici pc-ul nu raspunde cerintelor de joc din cauza procesorului! Din cauza asta tu nu vei putea juca acel joc pe acel pc cu parere de rau...
Alta data cand mai vrei sa cumperi un joc cauta pe net cerintele jocului apoi vezi daca se potriveste cu pc-ul tau apoi sa cumperi jocul! Nu cumperi jocul inainte apoi te trezesti ca ai pc prea slab pentru acel joc! Imi pare rau pentru ghinionul tau! vezi poate poti vinde cuiva jocul...
Sau mai incearca sa instalezi windows 10 poate poate nu sa-ti mai dea acea eroare dar sansele sunt aproape de zero!
Țin să menționez ca am jucat FIFA 25 aproape un an, dar și FIFA 26 când l am instalat, cerințele sunt la minimum recomandate.
Fifa e o gluma pe langa battlefield 6... Totusi ia spune ce componente are pc-ul, procesor ai zis, mai spune ce placa video are si cati gb rami ai?