| Andi7 a întrebat:

Am nevoie de putin ajutor cu Gta IV. Stii daca imi merge pe Intel(R) Pentium(R) D CPU 2.66GHz 2.66GHz, 1 gb ram, placa video GeForce 210 1gb 128biti, Windows 7(32-biti). daca nu imi ruleaza jocul vreau sa stiu ce nu e bun. ce schimbari imi trebuie? Adaugare ram? sau procesorul e de vina pentru ca imi merge sacadat. Multumesc anticipat!
2 intrebari : va rog mult sa ma ajutati.
1. E procesorul de vina pentru ca merge in reluare? Sau
2. Cu o adaugare de 2 gb ram e posibil sa imi mearga bine?

2 răspunsuri:
| your9eyes a răspuns:

Pai tie iti trebuie alt procesor cu o frecventa mai mare as vrea sa tiu da ca e pentium 4 d sau celeron d eu it recomand un pentium d 3 ghz e cam 150 ron sh daca e Intel celeron e single-core si nu are nici o sansa poti folosi si un pentium 4 de 3. 4ghz sau mai sus, in al doilea rand pentru gta iv ai nevoie de 1.5 gb ram, placa video e ok, cam ata.

| your9eyes a răspuns:

Pai tie iti trebuie alt procesor cu o frecventa mai mare as vrea sa tiu da ca e pentium 4 d sau celeron d eu it recomand un pentium d 3 ghz e cam 150 ron sh daca e Intel celeron e single-core si nu are nici o sansa poti folosi si un pentium 4 de 3. 4ghz sau mai sus, in al doilea rand pentru gta iv ai nevoie de 1.5 gb ram, placa video e ok, cam atat.