| GeorgianRaGe a întrebat:

Salutare, am și eu o problema în legătură cu computerul meu.
Ma jucam pe computer și m-am gândit sa îl curat în interior, l-am desfăcut, am scos coolerul de la procesor și am scos și acele gratii de la procesor, unde are acea pasta termoconductoare, m-am uitat la pasta și după i-am pus din nou acele gratii de la procesor, sa precizez ca nu am schimbat acea pasta de 7 ani de când am pc-ul, după i-am pus și coolerul și m-am apucat sa curat și celelalte componente. După am scos placa video, am curățat-o am pus-o la loc și după mai avea o plăcută de ddr2 1gb ram și am zis sa o pun în slot sa vad dacă merge (eu am ddr3)dar nu l-am băgat în priza doar l-am pus în slot și după am vorbit cu un prieten despre asta și mi-a spus sa îl scot, l-am scos. Am pus carcasa la pc și după i-am dat drumul, unitatea pornea când apasam pe start dar monitorul nu pornește în nici un fel e Black screen, am încercat și cu alt monitor.
Mulțumesc anticipat.

5 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Nu asa se curata un PC, ca nu-s vase de bucatarie sa scoti piesa cu piese, le speli si le pui la loc.
PC-ul se sufla cu un spary cu aer sau cu un aspirator de praf! daca nu ai habar ce faci, de ce dumnezeu iti faci de lucru, distrugand obiectele importante?
Chiar nu-ti mai trebuie? pasta aia la care te-ai uitat nu se schimba niciodata, ca nu-i ca mancarea, sa se strice!
Ma mir cum nu te-ai electrocutat, cand faceti lucuri fara pic de judecata.

| GeorgianRaGe explică (pentru Jassmina):

L-am scos din priza, nu sunt retard sa umblu în timp ce e în priza, și nu știu de ce comentezi dacă nu ma ajuți...

| Jassmina a răspuns (pentru GeorgianRaGe):

Cum as putea sa te ajut, cand nu am calculatorul in fata?
Du-l la un service de computere, ca numai dumenzeu stie ca i-ai facut. Depanarea unui computer nu se poate afce cu ochii inchisi, dupa ce un copil a umblat prin el.
Eu ce nu pot sa cred, este cum stergeti voi piesele computerului de praf si le scoateti din socheti, le gadilati, cand asa ceva nu se face!
ma uit la tehnicienii nostri si vad cum le sufla cu sprayuri cu aer, fara sa atinga nimic inautru, ca-s piese sensibile pe care le poti rupe si tu pui mainile inautru, ca sa te joci.
Du-te baiete afara si sari pe maidan, bate mingea daca te plictisesti, dar nu baga mainile in aparatele tehnice, ca nu ai nici cele mai mici cunostinte in domeniu.

| GeorgianRaGe explică (pentru Jassmina):

Ba tu vi aici doar sa critici? Calculatorul asta are 7 ani îl vând pe un pachet de țigări și 50lei mai are o bașină și se duce și tu zici sa ii dau cu spray-uri cu aer, și ți-am explicat mai sus ce i-am făcut cum poți sa zici ca doar Dumnezeu știe ce i-am făcut dacă am explicat mai sus... Doamne ba da voi știți doar sa criticați omul, tu nu ai făcut nici o greșeală nici odată, tu și când îți bagi telefonul la încărcat chemi un specialist ca asta nu poate ori cine...

| Jassmina a răspuns (pentru GeorgianRaGe):

Cand copilasi ca tine vin aici sa ne spuna ca a "spalat" piesele de calculator, nu pot decat sa ma minunez de incapacitatea voastra, sa intelegeti ca nu aveti voie sa faceti asta cu aparatura tehnologica. Oare parintii aia ai vostri dorm pe ei, de nu va supravegheaza?
Spray-urile cu aer sunt de cel putin 20 de ani prin magazinele de specialitate, ori foloseste un aspirator normal, sa cureti praful din computer, dar nu scoti piesele.
Si daca esti PC-ul aal este vechi, de ce trebuie sa-l strici odata ce functioneaza? de upgarde nu ai auzit? Probabil ca nu...
Pacat ca nu-s in locul maica-tii, ca altul nu ti-as lua, ca sa te educ si sa te invat o lectie, sa nu mai strici lucrurile bune, care functioneaza.
Cat priveste folositul lui "ba" limiteaza-l la prietenii tai de joaca, nu la adultii pe pe forum.
Tot mai mult vad lipsa educatiei aici si ma intreb, unde naiba va sunt parintii aia, care nu va educa?