Nu sunt din Bucuresti dar pnm..cauta pe google reparari pc in Bucuresti uitate la adresa si du-te acolo sau sunai si intreaba daca cumpara componente de calculator si daca da zile ce componente ai si sa iti zica ce pret iti ofera pe ele. tu ia si noteaza preturile pe o foaie si comparale cu preturile online si daca iti convine ia si dale. frate eu am dat dintr-un pc ff vechi un hdd de 80 gb cu 50 lei. tu pe ala de 1 tb iei 200 mai mult ca sigur si eu zic ca o sa iti scoti niste bani frumusei pe el. funda?
Cu un 400-450 maxim 500 euro. pentru ca eu cu 750 euro mi-am luat i5 cu gtx 1060 6 gb si 8 gb ram si daca ceri mai mult sigur no sa il ia nimeni.
-_- oricum eu l-am luat la 1.500 si cred ca merita putin mai mult
Stai,acum mi-am dat seama ca de fapt te refereai la EURO no la l-ai, oricum nu cred ca merita ATAT de mult, oricum l-am luat second hand plus ca e de performanta medie in gaming, nu e cine stie ce
Eu ti-am zis maxim cat costa. al ceva ce mai poti face este sa cauti la tine in oras un magazind easta care repara calculatoare si sa il vinzi ACOlo pe piese. vezi online cat e fiecare piesa si apoi vezi cat iti ofera acolo. daca merita vindel si ai scapat mai usor.eu asa am facut cu 3 calculatoare
funda/?
Pur si simplu NU cred ca pc-ul meu valoreaza 450 euro!
si apropo, stii daca este vreun magazin in Bucuresti in care as putea vinde pc-ul?
Nu stiu ma documentez mersi
Nu sunt din Bucuresti dar pnm..cauta pe google reparari pc in Bucuresti uitate la adresa si du-te acolo sau sunai si intreaba daca cumpara componente de calculator si daca da zile ce componente ai si sa iti zica ce pret iti ofera pe ele. tu ia si noteaza preturile pe o foaie si comparale cu preturile online si daca iti convine ia si dale. frate eu am dat dintr-un pc ff vechi un hdd de 80 gb cu 50 lei. tu pe ala de 1 tb iei 200 mai mult ca sigur si eu zic ca o sa iti scoti niste bani frumusei pe el. funda?
StreangeTinkse întreabă: