| Razwan62 a întrebat:

As avea o intrebare pentru detinatorii de xbox, daca vreau sa imi fac abonament sa imi bag cardul pe xbox si sa imi faca abonament lunar pentru xbox gold live, cum se face plata lunara? Iti trimite un email ca nu inteleg, imi este frica sa imi bag cardul pe xbox.

Răspuns Câştigător
| OttoVonAegyssus a răspuns:

După cum a scris și @Ventrue, îți vor lua banii și îi vor transfera într-un cont din Insulele Virgine, îți vor mai face și o rată pe numele tău, își vor lua o Dacia Logan în rate. Acum serios, tu crezi că o firmă care are o valoare de piată de peste un trilion de dolari, își vor bate capul prea mult cu tine, ești doar un alt ID/IP pentru iei, unul care le poate aduce profit, după care datele tale vor zace într-o facilitate sub pămând până când vei deceda, chiar dacă sună urât, după care poate le vor folosi și pentru altceva sau le vor șterge.
*Abonamentul se reînoiește automat, dacă ai selectat această opțiune, chiar poți selecta să nu îți retragă banii automat de pe card/din cont, așa dacă vreo firmă de doi lei din România, care își face reclamă pe Facebook, cu bunuri returnate de la Emag și cumpărate cu un preț de nimic, și pe care le vor expedia la 1/3 oameni fără viitor de pe Facebook care văd reclama și sunt atât de bătuți în cap să și comande, plătind în avans produsul, îți vor face și ție asta, să rămâi măcar cu niște bani de făină până la următorul salariu/șomaj.

* Nu o lua în serios, este doar o glumă cu o urmă de realitate în ea, tu nu ai face una ca asta, doar ai pus întrebarea asta.

Ce pot spune, întrebarea ta are sens, dar nu când întrebi despre firme despre trilioane de dolari care cheltuiesc pe hârtia pentru xerox și avocați, pe an, mai mult decât câștigă statul român în 3 luni sau chiar mai bine.

3 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

laughing O sa il fure si fug cu banii tai. Se trage lunar in ziua care ai facut abonamentul, de ex in fire 28 a lunii daca il faci azi.

| OttoVonAegyssus a răspuns (pentru Wr3nch):

Cu plăcere, distracție plăcută!