| ExelSenZor a întrebat:

Salutare cum imi cumpar steam va rog sa ma ajutati va rog mult cum se procedeaza pe ce primesc licenta va rog mult! 1

7 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Ionut aproape ca are dreptate, dar nu are rost sa dai bani in plus prin computergames cind poti lua direct de pe steam. Iti faci frumos cont pe Steam, dupa care te duci pe store.steampowered.com, cauti jocul care te intereseaza, il cumperi, si gata.
Ca si punct de plecare, iti recomand pagina asta in romana - https://store.steampowered.com/login/? l=romanian

| wannabe a răspuns:

Vrei si tu Steam cu CS 1.6 si alte jocuri faine? Eu recomand sa cumperi de la: stefan_crime1@yahoo.com
Este ieftin si sigur.Are anunturi peste tot pe internet, doar daca il cautati pe google.E de incredere, a vandut multe si are reputatie. Eu voi mai cumpara de la el.

| ExelSenZor explică:

Mersi mult a si inca ceva pana cumpar steam care stie un cfg bun va rog mult!

| Ionut_Lazar_1998 a răspuns:

Te duci pe www.computergames.ro, iti creezi cont, dai pe shop si alegi VALVE, si alegi Counter Strike 1.6 + Condition Zero Steam Key, si apesi cumpara prin sms apoi iti scrii nume prenume telefon email, username si parola apesi sunt de acord, si apoi va trebuii sa iti trimita mesaj pe mobil, trimit sms'u si voila, te duci la stea, acolo sus stanga este ceva numit GAMES, dai pe el si alegi activate a product on steam bagi cd=keyul care t-i la dat prin e-mail daca nu ma insel sau prin telefon, si gata ai steam! il instalezi si te joci!

| Popu_Robert_1997 a răspuns:

Vrei steam am eu de vanzare

| und3adxkid a răspuns (pentru Popu_Robert_1997):

Da vreau eu. Cat ceri pe el?

| Hey10 a răspuns (pentru und3adxkid):

Am si eu steam de vanzare