anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare joc minecraft pe telefon și am văzut la advanced o chestie cu seed.Am auzit ca trebuie sa scriu ceva dar ce? Ce se întâmplă dacă scriu ceva acolo. Dacă puteți sa îmi dați mai multe detalii despre minecraft dau funda.

Răspuns Câştigător
| pandaMDFK a răspuns:

Acest portal catre " END " este portalul care ili faci din ochi de enderman, si care te duce in "end" acolo este plin de enderman-i si unde gasesti Dragonul.
Acest portal potis a il gasesti in paduri cum ar fi de obicei in : "jungle" este o piramida micuta facuta din mosicabblestone. Astea sunt coordonatele si seed-ul.
the seed: 4524723633611953772
x: - 365
y: 27
z: 647
Sper sa te ajute cu ceva, raspunsul meu.

2 răspunsuri:
| pandaMDFK a răspuns:

Acel "seed" inseampa pozitii a sau locul in MC unde sa te spawnezi', daca scrii de exemplu : 13377331 / Mojang / iliketomoveit / minecraftisawesome / xperiaplay / Flat world / 21chicken / Flattering / $hit. Acestea sunt niste seed-uri pe care le-am incercat esi eu.
Sper sa iti fiie de ajutor raspunsul meu.

| Ciraseel a răspuns:

Știi ceva despre portalul END? Colegii mei au spus ca am găsit ceva portal dar poți sa îmi dai mai multe detalii despre acest portal.Îți dau funda

| pandaMDFK a răspuns (pentru Ciraseel):

Acest portal catre " END " este portalul care ili faci din ochi de enderman, si care te duce in "end" acolo este plin de enderman-i si unde gasesti Dragonul.
Acest portal potis a il gasesti in paduri cum ar fi de obicei in : "jungle" este o piramida micuta facuta din mosicabblestone. Astea sunt coordonatele si seed-ul.
the seed: 4524723633611953772
x: - 365
y: 27
z: 647
Sper sa te ajute cu ceva, raspunsul meu.