Acest portal catre " END " este portalul care ili faci din ochi de enderman, si care te duce in "end" acolo este plin de enderman-i si unde gasesti Dragonul.
Acest portal potis a il gasesti in paduri cum ar fi de obicei in : "jungle" este o piramida micuta facuta din mosicabblestone. Astea sunt coordonatele si seed-ul.
the seed: 4524723633611953772
x: - 365
y: 27
z: 647
Sper sa te ajute cu ceva, raspunsul meu.
Acel "seed" inseampa pozitii a sau locul in MC unde sa te spawnezi', daca scrii de exemplu : 13377331 / Mojang / iliketomoveit / minecraftisawesome / xperiaplay / Flat world / 21chicken / Flattering / $hit. Acestea sunt niste seed-uri pe care le-am incercat esi eu.
Sper sa iti fiie de ajutor raspunsul meu.
Știi ceva despre portalul END? Colegii mei au spus ca am găsit ceva portal dar poți sa îmi dai mai multe detalii despre acest portal.Îți dau funda
Acest portal catre " END " este portalul care ili faci din ochi de enderman, si care te duce in "end" acolo este plin de enderman-i si unde gasesti Dragonul.
Acest portal potis a il gasesti in paduri cum ar fi de obicei in : "jungle" este o piramida micuta facuta din mosicabblestone. Astea sunt coordonatele si seed-ul.
the seed: 4524723633611953772
x: - 365
y: 27
z: 647
Sper sa te ajute cu ceva, raspunsul meu.
UssuallyMen întreabă:
StreangeTinkse întreabă: