Nu poti compara un joc ce se vede de sus cu un joc first person... oricum, dupa parerea mea League Of Legends-ul are o grafica mult mai buna decat CS:GO-ul.
Compari un shooter cu un joc de strategie? LOL...
Pai CS are o grafica mai buna, actiune mai palpitanta, adica acolo chiar iti trebuie skill tata, nu... sa apesi doar click si sa invarti o camera ca in LOL unde gameplay-ul e bazat pe achievement-uri in timpul rundei. La LOL trebuie sa fi sa zicem asa "tocilar" pentru ca sunt foarte multi eroi si trebuie sa stii de ce e in stare fiecare si ce face. La CS... trebuie sa stii sa te adaptezi in numeroase situatii si sa fi rapid si precis. Cat despre playeri nu stiu, unt multi care joaca si CS si LOL, nu exista termen de comparatie intre aceste jocuri, sunt TOTAL diferite, daca ziceai CS vs COD da, sau vs BF.
1. LoL nu e joc de strategie, e un MOBA.
2. "chiar iti trebuie skill tata, nu... sa apesi doar click si sa invarti o camera" Si ce mai exact faci tu in CS:GO? Vorbesti de parca jucatorii de LoL stau in fata monitorului in timp ce jucatorii de CS:GO primesc arma in mana iar toata actiunea e pe bune. Fii serios...
3. CS e un shooter si presupune sa impusti playerii inamici. Nu ai niciun fel de "situatii la care trebuie sa te adaptezi" deoarece este intotdeauna aceeasi chestie de facut. Tintesti si tragi in playerul inamic.
4. Cele 2 jocuri nu se pot compara decat la numarul de playeri din moment ce sunt 2 genuri diferite. Din pacate, nu stiu care e mai popular.
1. O fi MOBA, dar tot strategia e la baza.
2. CS:GO e mult mai greu decat LOL, in general jocurile de gen shooter sunt mai grele.
3.Serios? si daca vin 5 pe tine? daca vine unu din spate unu din fata? cred ca tu nu ai jucat CS . Uita-te la niste POV-uri pe youtube, sa vezi ca nu se impusca precum bezmeticii, au anumite strategii.
4. Mi se pare ca LOL e mai popular, fiind ca il poti descarca si fara sa-l platesti... CS:GO trebuie sa-l cumperi pe steam. Deci dupa logica asta LOL are mai multi playeri. ca na, nu toata lumea arunca banii pe jocuri.
Si daca vin 5 pe tine care-i faza? Crezi ca in LoL se joaca doar 1 vs 1 in timp ce echipa sta si se uita? De fapt in jocurile MoBA majoritatea luptelor de PvP dintr-un meci nu sunt balansate deoarece asta e si scopul jocului: sa lucrezi atat de bine cu echipa incat sa poti izola playerii adversi de echipa lor si astfel sa castigi meciul.
Ce am vrut sa spun cu comentariul la "situatii la care trebuie sa te adaptezi" e ca in CS:GO nu iti poti construi arma pe care o folosesti in mai multe moduri. Pur si simplu aia este, asa cum o cumperi, asa o folosesti. Pe cand in LoL, si nu doar in LoL, ci in toate MoBA-urile, campionul cu care incepi jocul il poti construi in mai multe feluri in functie de rolul pe care il indeplinesti in echipa. Acolo sunt situatii unde trebuie sa te adaptezi nu numai in functie de echipa adversa dar si de echipa ta.
"Csgo e mult mai greu decat lol".Tot nu inteleg cum, cumperi o arma,"apesi doar click" si ai castigat sau ai pierdut o runda.Pe cand pe lol sunt zeci de varietati de a face un campion; de jucat; exista counterpicks\play si nu trebuie sa fi "tocilar" cum spui tu, trebuie sa stii doar basics exact ca la csgo