|

Salve all!

Am ceva probleme cu sursa de la pc. Cea actuala e de 320 de W.

Am observat ca se restarteaza cam des calculatorul, mai ales cand intru pe metin2.ro. Ba am avut surpriza sa constat ca se restarteaza si cand dau pe shut down...

Am banuiala ca vinovate ar fi bateria de la bios si sursa. Am luat deja bateria si o voi schimba imediat. Problema e la sursa. Am inteles ca orice program instalat in plus consuma resurse si solicita sursa. Deci e posibil ca asta sa fie cauza ca se restarteaza cand vreau sa intru pe metin.

As vrea sa-mi iau una mai puternica, de 450 sau 500 de W. Nu e nici o problema daca e mai puternica, nu?

Ce vroiam eu sa intreb e altceva : am mai citit pe aici in legatura cu sursele, cum ca foarte multe ar fi fake-uri sau de proasta calitate si cineva m-a sfatuit sa-mi iau una buna.

Imi puteti da un sfat in aceasta privinta? Cum pot recunoaste una buna de una rea? Exista anumite semne dupa care sa-mi dau seama, sau anumite denumiri care sunt mai bune?

Multumesc anticipat si numai bine tuturor!

1 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Sursa este solicitata doar de componentele din PC. Daca ai ceva mai modern care consuma mai mult schimba sursa.Trebuia sa spui ce ai in PC. Daca vrei sa cumperi una, nu cumpara din astea delux sau no name. Daca cumperi o sursa iti dai seama de calitate doar cand o pui la treaba.Ce poti vedea la ea pana sa o folosesti ar fi doar carcasa care poate fi o imitatie perfecta.Cumpara una de 500W mai bine. Daca singura problema e restart si aia cu shut down asigurate ca nu cumperi sursa degeaba si ca nu ai virus in PC.

1 răspuns: