|

Scuze de categorie daca nu e bine unde pun intrebarea. Ma intereseaza daca iau un PS3 de vreo 160 GB Slim sau superslim, ruleaza GTA V pe el? Stiu ca nu are treaba memoria, dar eu stiu ca GTA V ruleaza dor de la xbox 360. Deci, intrebarea mea este daca va rula pe PS3 GTA V, dat la maxim sau macar medium, sau low, si alta intrebare este, care e treaba cu consolele modate? Eu stiu ca daca e modata si o conectezi la net se strica.

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Deci haide sa iti explic.

Daca iti cumperi PS3 trebuie sa ai si jocu special pentru ps3.O sa iti mearga normal, poate chiar la maxim pentru este special facut pentru ps3.

Ce inseamna MODAT? Un ps3 modat este este atunci cand ii stergi firwallul original si pui unul piratat. Daca il conectezi la net este posibil sa iti tot ceara update. Nu se strica.Dezavantajul este ca nu te poti juca online.Iar daca ii faci update cu iti cere o sa primesti BAN pe consola si nu mai ai ce sa ii faci. daca ai PS3 modate ai avantajul c anul ai nevoie de joc oiginal poti sa le iei lin dp torente.

Sper ca te-am ajutat. Funda?

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Deci 1. GTA V e pentru console adica si ps3 si xbox 2. nu poti sa dai low medium sau maxim e mereu pe maxim tot ce poti sa schimbi e doar lumina atat 3. daca modezi o consola poti sa joci jocuri piratate adica iei un CD de 8gb pui pe el jocul dupa il bagi in consola si merge...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru AlexShadow26):

Scuze ca nu ti-am tie funda, dar el a explicat mult mai multe lucruri si mai bine. totusi iti multumesc ca te-ai straduit

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează