| Sminoc12 a întrebat:

Stie cineva un metin 2 fain? ceva cu beta? in magazin sau sa o faci imd? sa te dea lv 90, 99 sau 105? FUNDA care ma ajuta! sau care imi da pe alte metine dau funda!

10 răspunsuri:
| PhhEuValy a răspuns:

Metin2 pvp gm mode... lv 250 din prima, bani 999kk, itm multe, beta-urile si restul itemelor pe care nu le primessti la inceput le poti cere la gm la event. e.x: event pvp locu 1=3 coduri, spui ce cod vr si ti-l da. Codurile le poti lua de pe site, sau metin2 blade cresti repede etc. nu mi-a placut nu m-am jucat. Sper ca te-am ajutat, daca hotarasti sa joci metin2 pvp gm mode da-mi mesaj te pot ajuta. ma stiu foarte bine. (FUNDA)?

| Sminoc12 explică (pentru PhhEuValy):

Dupa descriere pare fain... e ok dar poti pune si tu un side la metin2 pvp gm mode?

| PhhEuValy a răspuns (pentru Sminoc12):

Http://www.pvp-metin2.ro/ poate ai vr sa scrii site? nu stiu ce inseamna side

Scuze vina mea...

Nu are beta... mda sad

| PhhEuValy a răspuns (pentru Sminoc12):

Metin2 pvp gm mode are beta

| Sminoc12 explică:

Eu vreau un metin2 care sa se creasca destul de usor si sa aiba beta ori in magazine ori o faci tu. dar sa o faci usor

| SweetHeart22 a răspuns:

In Metin 2 European,cresti ff repede,si faci bani enorm de multi, cumperi deja armuri, arme, etc...+9, si am auzit ca si Lunaris ar fi f tare

| Sminoc12 explică (pentru SweetHeart22):

Da ma.dar eu vreau ceva cu beta! tu nu ai vazut ce am scris?

| qAndrewW a răspuns:

Salut! Intra pe Metin2 Endless, beta se face foarte repede, upgrade0uri pentru beta la magazin, lv max 127, faci bani repede, staff prietenos si multe evenimente, noi mobi, 4 mape noi, arme si armuri noi.

Site: www.endless.mt2.sx