| FireBoy a întrebat:

Stiti cum sa fac sa numai am ban pe un server de counter strike 1.6? ca ma banat automat pentru ca am folosit un codbig grin. FUNDAwinking

Răspuns Câştigător
| IoNut9980 a răspuns:

Pai ca sa scoti banul trebuie sa re-conectezi.Atunci cand dai disconnect ti se duce ip-ul pe care il aveai.Cand dai connect iti va da un alt ip.Banul poti sa-l scoti singur, dar daca iti place server-ul si nu vrei sa fii interzis fa o cerere de unban pe forum-ul serverului.Bafta!(Fundahee hee?)

| Andrei500 a răspuns (pentru IoNut9980):

Salut am si eu ip dinamic si am si eu o intrebare cum fac sa deconectez netul si dupa sa il conectez? imi spui te rog?

| VoicuStefanDaniel a răspuns (pentru Andrei500):

Ba Andrei, nu conteaza ca ai ip dinamic tot ban permanent ai intelegi? pana nu ti-l scoate adminu n-ai ce face, totusi mai este o solutie intri cu comanda commentator xc03335162.

10 răspunsuri:
| umbro a răspuns:

Daca ai ban pe nume schimbi numele, daca ti.a dat ban pe Ip si ai ip dinamik dau rr la net si se face daca nu poti schimba ipu si daca ai luat ban pe clasa nu mai ai ce face sad

| Mikii a răspuns:

Depinde,
-e ban permanent: nu mai ai ce sa ii faci, asa ramane.
-e ban doar pentru putin timp [ cateva ore, zile ]: asteapta sa treaca aceasta perioada si o sa mearga. happy.

Funda?

| Alyn_Alin_1997_95T9 a răspuns (pentru Mikii):

Daca adminul mi-a dat unban din lista lui din consola..si nu merge? ce are?

| JohnnyBi a răspuns:

Daca ti-a dat ban pe nume, schimba-l, daca ti-a dat ban pe IP...nu mai faci nimic. normal tu ai 2 IP-uri, unul intern si altul extern, daca ai IP dinamic, ala intern se schimba, dar celalalt nu. eu mi-am luat ban pe IP ca aveam un nickname ciudat (diaree mecanica). si desi joc CS din 4 case diferite, de nicaieri nu pot intra. (deci 4 IP-uri externe diferite si. nimic)

| VoicuStefanDaniel a răspuns:

Daca vrei sa intri pe un server care ai ban permanent, si numai adminu poate sa ti-l scaota si nu vrea, poti intra cu comanda scrii in consola aceasta comanda: commentator xc03335162. aceasta comanda te ajuta sa intri pe el doar ca nu iti scoate banu. Funda?

| andreeatudor a răspuns:

Pe ce sv?
cumva pe cs.cs2.ro?
IP : 188.212.102.182:27015

| fabyan342 a răspuns:

Da iti va merge daca faci ce iti va zice IoNut9980

| CazyLoop a răspuns:

Deci daca iei ban ip de tuci la priza si scoti netul din priza si il lasi 2 sec apoi il bagi inapoi si gata nu mai ai ban incearca sa vezi