Printr-o metoda mai simpla... poti da hit-uri mai puternice cu bonusul Paguba medie de pe fms si otravita dar cum nai 75 normal ca fms si cauta sa ai unul cu cat mai multa paguba medie deoarece pgm mareste dmg-ul creat de hit iar pgc mareste paguba creata de competenta.
Am pe fms 19 pgm
Nu e asa, paguba medie (pgm) mareste dmg la creaturi, iar pgc(paguba competentei) mareste dmg-ul impotriva altor playeri
Si cu 19 e bine dar daca gasesti unul cu 25-30 mai ales ca maximul unui fms este de 40% (rar)
Off, Zau? Inco data trebuie sa explic.Pretenas gandeste-te ca daca ar fi adevarat ce zici tu atunci..La ce ar fi necesar un fms daca pgm si pgc ari fii doua bonusuri total diferite. Gandeste-te Pgm creeaza paguba medie creata de arma iar pgc mareste paguba creata de competenta de acestea 2 nu pot fi pgm PVM iar pgc PVP este imposibil.Si ca exemplu un warrior/ninja/shaman/sura poate se bazzeaza doar pe lovituri critice si mortale. Daca un warrior da necunosinta pe Corp (aura, iuresul) atunci adversarul devine... cum sa zic, imobilizat in timp ce pgm isi face efectul cu fiecare lovitura. Eu pe Mt2 xpub jucam cu arme care aveau peste 40-50% pgm si rupeam harta deoarece nu mai faceam consumul ala de skiluri si pur si simplu ma bazam pe viteza de miscare si atac iar mai ales rezistenta pe care o aveam ma tinea in viata.
Mai mare prostie n-am vazut de cand sunt.
Ai jucat un privat la viata ta si te crezi bun, de fapt esti noob.
Sansa mica sa fie asa doar pe metinul care joci tu, dar nu e asa.
Pgm e pentru mobi, iar pgc pentru playeri.
Pretenas eu unul nu ma supar si nu scriu cuvinte in engleza sa insult pe cineva. Ca tu nu stii romana si folosesti 2-3 cuvinte e treaba ta... Ca si Specific tu te bazezi pe skiluri puternice e treaba ta mai ailes ma orbete ca am scris sus 'depinde pe ce te bazezi' alooo invata sa citesti in plus tu te-ai bagat spunand ca (ce poate intelege cineva) poti bate orice mob daca ai pgm. ma acum sunt sigur ca ai gresit 100% data viitoare gandeste deoarece tu folosesti si skiluri cand te lupti(ca toata lumea) iar intrebarea a fost cum sa dau un hit puternic la metin 2 ro si am spus exact care-i treaba cu hit-urile nu skilurile.
Vad ca esti si analfabet.
N-am spus ca daca ai pgm poti bate orice mob, deci nici sa citesti nu stii.
Inca odata iti zic, pgm mareste dmg la mobi iar pgc mareste dmg la playeri.
Iti recomand ceva :
1.Invata metin.
2.Invata romana.
3.Invata sa citesti.
...Ce ma intrasi in priza? am raspuns la intrebare si cu asta basta acum calm frate.
2shared.com/file/ZXZPSWsk/M2Bob_-_Version_375.html super hack pentru RO vreau doar sa ajut oamenii
Dati pw youtube blaise va prezinta metin2ro virgo are fms +9 pm 59 si rupe breastla dacii de 90+ si blaise are lv 55
E greu, mai ales pe ro, dar poti daca iti faci seturi bune pentru fiecare tip de caracter, sau pentru care vrei.
Seturi= toate itemele pline de bonusuri anti un anumit caracter (anti-sura, saman, ninja, razboinic.