Sincer eu prefer San Andreas, Poate ca nu ai jucat intregul gta San Andreas, dar in mare parte povestea este legata de o familie de gangsteri care incearca sa isi castige reputatia cand CJ revine in Grove Street si de acolo apar multe complicatii, asta fiind o mica parte din poveste, acum grafica, presupun ca ti-ai dat seama dar San Andreas a aparut in 2005 parca cu multe "unelte" noi pentru grafica, in gta san andreas poti inota nu mori instant cum iti ajunge apa pana la gat, mai multe vehicule [masini, avioane, barci, chiar si masini RC], mai multe arme iar harta este probabil de 20 de ori mai mare ca cea din Vice City.
Ti-am zis opinia mea, eu le-am jucat pe ambele si pe PC si chiar in momentul de fata le am pe ambele pe telefon si prefer Gta San Andreas, in special driving-ul si shooting-ul pe telefon fiind vorba este mult mai usor pe San Andreas.
Frumoase toate gta-urile! dar gta vice city si gta 3 sunt speciale! la fel de special! este si gta san andreas! la primele doua imi place cum se desfasoara lucrurile! de exemplu e impuscat salvatore leone! asuka! catalina! kenji kasen! pentru tradare! la gta 3 asta! la gta vice city tot asa sunt impuscati! ricardo diaz! dupa aia! ala cam! era o misiune la o banca! si tommy vercetti era impreuna cu phil cassidy! cam! si unul gras hillary! care si ala a fost impuscat! ca si cam! tommy vercetti intreaba de cam! si zice spune! unde e cam!? dupa care phil cassidy! istorie! tommy vercetti incearca apoi sa zica spuna la naiba! in sfarsit el tommy vercetti si cu phil cassidy! scapa! si apoi phil cassidy de bucurie ca au scapat! striga ca in gura de sarpe! am reusit! suntem bogati! dupa care tommy vercetti dezamagit spune zice pacat ca nu se bucura si cam alaturi de noi! dupa care phil cassidy! asta-i viata! dar lasa noi sa fim sanatosi! ca am scapat! tommy vercetti apoi! da asa este! phil cassidy dupa aia e cam tantalau asa! la o misiune o bomba cu ceas! prima misiune de fapt oferita de el! phil cassidy isi pierde un brat in urma unei dezamorsari a unei bombe cu ceas! phil cassidy apoi ii zice spune lui tommy vercetti! fara sa ii fie frica! du-ma repede la un spital! dupa care tommy vercetti! ok sa mergem! il duce la spital! il vindeca! dar asta dureaza! pentru ca phil cassidy! si-a pierdut bratul totusi! are nevoie o proteza! astfel el nu ii poate da un timp misiuni lui tommy vercetti! mai ales ca bratul sau sangera cumplit! etc se intampla multe situatii! asadar! in aceste jocuri! cum nu te astepti! dar asta daca joci jocul mult! timp!