| Driver1998 a întrebat:

Vă Salut. Întrebarea mea face referire la jocul OSM. Dacă fac obiectivul cu echipa curentă îmi va prelungi contractul și voi avea jucătorii achiziționați din liga anterioară? Sau se va lua de la capăt? Fundita garantat happy

Răspuns Câştigător
| Avalohis a răspuns:

Se reseteaza totul,se ia de la capat dar inainte se acorda premiile,cupele,trofeele, banutii virtuali si se actualizeaza palmaresul tau cu echipa cu care ai terminat si cu eventualele premiile, realizarile, locul obtinut. Dupa trebuie deci sa iti iti alegi o noua echipa si sa incepi toata munca din nou.Succes!

2 răspunsuri:
| aumih16 a răspuns:

Nu poti! dar in schimb iti poti alege o alta echipa! imi plac tipurile astea de manager! osm! daca ai bani destui iti poti face propria ta echipa! o idee de genul asta chiar mi-ar face placere sa existe adica un sezon de divizia a oricare! asta neaparat trebuie sa fie incadrat in ligi sezoane speciale! si daca chestia asta merge! de ce nu se poate accepta si divizia b chiar si divizia c de ce nu! se pot face astfel de sezoane! eu unul daca s-ar face asa ceva m-as baga! indiferent ce echipa! asta asa ca idee! ideea e buna! sigur va merge! e multa munca in sensul ca trebuie sa folosesti musai loturile echipele de atunci! arbitrii de atunci! chestii de astea! ar fi super sa se faca! dar stiu ca nimeni nu vrea sa faca asa ceva! adica nu s-a facut de exemplu cu alte campionate asa! d-apoi cu divizia a! eu daca as putea si as avea dreptul de a crea asa ceva! as face! singura problema e ca nu ma pricep eu la al-lul jucatorilor adica cat sa pui sa faci sa fie jucatorul mai bun puternic si sa suteze ca lumea! ca in rest e ok! sigur e multa munca ca trebuie sa creezi echipe! dar e ok! stiu ca nimeni nu a venit cu propunerea asta de a face! dar eu vreau!

| Alexuţ02 a răspuns:

După ce se încheie sezonul, o să începi alt sezon dar cel actual se şterge automat, tu iei doar premiile că ai câştigat cupe şi etc.