| Chiran_Alexandru_Adrian_1997 a întrebat:

Va salut. Ma puteti ajuta intr-o problema? Acum 3-4 luni jucam ETS2 fara nici o problema.Am facut o pauza de vreo luna, dupa care mi-a venit iar cheful ala nebunesc sa joc.L-am descarcat dar am ceva lag...Am dat setarile la minim, si claritatea la 25%, dar tot am portiuni de lag. Am incercat mai multe versiuni..La viteza de peste 50km/h si cand semnalizez de exemplu..Are tendinta de a ramane in urma, dupa care suplineste lagul..Adica daca dau semnal stanga sa zicem, semnalizeaza normal, dupa care face o mica pauza, si incepe sa semnalizeze repede pentru a suplini pauza respectiva. Ceva indicatii? Am reinstalat windowsul si tot asa face. (Specs: Intel(R) Pentium(R) CPU B960 @ 2. 2ghz Dual, 4gb ram, placa video integrata.) Tin sa va spun ca inainte imi mergea bine la 50% cu setarile la medium..Acum nici la low nu imi merge.Pareri? Mersi anticipat.

Răspuns Câştigător
| TinK0de a răspuns:

Poate trebuie sa-ti iei alt driver video.Descarca device doctor, dai scan, si vezi ca-ti arata acolo ce nu-ti merge bine.

2 răspunsuri:
| yonutzu89 a răspuns:

Ce windows ai avut inainte si ce windows ai acum?

| Chiran_Alexandru_Adrian_1997 explică (pentru yonutzu89):

7 dar nu are nici o relevanta. 7 inainte si 7 acum...Variante diferite. Originale amandoua.