| ItIsAlright a întrebat:

Vreau Minecraft Pe cu update-uri. Eu il am deja fara update-uri mi l-a trimis cineva dar nu ii pot face update-uri. Am lucrat mult la el. Am case mari si pe survivor si pe creative. Am muncit cateva luni la ele. Daca instalez cel cu update-uri de pe Aptoide sau orice alt site, o sa ma mai dea tot de acolo? Nu vreau sa pierd nimic. O sa am doua Minecraft-uri? Vreau sa imi raspundeti clar, daca stiti pentru ca nu vreau sa renunt la tot ce am facut pana acum si sa pierd totul.

1 răspuns:
| Apetrei_Bogdan_1995 a răspuns:

Eu nu folosesc versiunea de Android dar uite ce stiu.Toate hartile sunt stocate sub forma de documenta. Poti folosi menagerul de fisiere ca sa accesezi folderul unde e instalat minecraft si vei gasi tot in folderul "Saves"Exista posibilitatea sa instalezi o versiune noua de minecraft si nu iti pastreaza hartile sau pur si sinplu a nu le gaseasca dar tu le poti salva personal inainte si pune la folderul de saves dupa.E o masura buna de precautie dar in orice caz cel mai probabil cand vei instala noua versiune se va instala peste cea veche si nuvei avea nici o problema.