anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa imi cumpar imi cumpar un tank preimium pe wot blitz!

Am de ales intre T34 American... Lowe german si Is6 rusesc...

Trebuie sa aveti jocul ca sa vedeti specificatiile reale pentru ca cele de pe net si cele di versiunea pc spnu sunt aceleasi ca cele din joc...Dau funda

Răspuns Câştigător
| KodrutZ a răspuns:

NU merita sa bagi bani in WoT, mai ales in blitz. Serios, joc WoT inca de cind era in closed beta si am ajuns la concluzia ca nu merita sa iti mai bati capul cu el. Puteau sa faca o treaba extraordinara cu el si s-au limitat la a il transforma doar intr-o masina de muls bani. Armored Warfare ai incercat? Tocmai a intrat in Open Beta si chiar merita pierdut timpul cu el, desi si astia mai au pina sa il faca cum trebuie si exista sansa sa dea si ei cu mucii in fasole ca Wargaming.

| anonim_4396 explică (pentru KodrutZ):

Miau spus multi ca nu merita dar imi trebuie un tanc premium urgent...

Mai ales ca m-am saturat de e 100..nu e atat de bun pe cat se crede. vrrau sa ma axez pe tier mai mic. oricum cred ca voi lua is6

| KodrutZ a răspuns (pentru anonim_4396):

Bouncy-bouncy IS-6, tun cam imprecis - asta cel putin in WoT pe PC. Pe tableta nu am spatiu de el si, sincer, nici chef. Oricum pe PC nu joc cu lunile uneori.

Sau t 34. tunul e o monstruozitate...are o penetrare de iei e 100 frontall cu ap

TEORETIC. Practica adesea contrazice.

Cred ca pana la urma voi opta pentru Lowe...armura de front e decenta si tunul e foarte precis. tancul a fost facut pentru snipe dar merge si la lupte face to face. tunul are penetrare mare... ajunge la 300 mm cu ap..si damgeul e decent ..in jur de 400

Io oc WOT de o saptamana si nu stiu de ce nu apuc niciun minut sa traiesc. laughing)__))))) Daca ma mai omoara inca o saptamana intr0un minut, il dezinstalez. laughing

Invata sa joci. Nu e CS sa te arunci ca viteazul in fata.winking

Ok,am facut armata. Si stiu.CU PM-u big grin

| ERIKWHITE a răspuns (pentru KodrutZ):

Toti noobii spun asa, daca vrei sa bagi bani fie, daca nu atunci nu, e alegerea ta, consideri acest joc o pierdere de timp pentru ca esti slab

9 răspunsuri: