Nu poti schimba placa video la laptop, placile video de laptop difera fata de cele de desktop. Mai bine iti cumperi separat un PC si-l faci pentru gaming si laptopul il pastrezi daca ai nevoie de portabilitate sau il vinzi.
Placa video GTX 750 Ti este "adica gen" un model pentru desktop. Cum crezi ca o sa incapa in laptopul tau?
M-am gandit si la asta zi-mi cateva placi video bune pentru laptop, te rog.
Nu exista placi video pentru laptop
Total gresit, exista placi video pentru toate modelele de laptop care au placa video dedicata. Aceasta poate fi inlocuita, din pacate nu prea ai gama larga din care sa alegi.
Si un alt dezavantaj, sunt scumpe, si inlocuirea trebuie facuta in service de preferat, pentru ca nu chiar oricine e capabil sa desfaca un laptop pana la ultimul surub.
Cum ziceam, daca are placa video dedicata, exista sanse mari sa existe o placa PUTIN mai buna, decat ce ai momentan pe el, care insa costa destul de mult si nu merita investitia. Performanta ai castiga vreo 20% fata de actuala.
Al tau are placa asta?
NVIDIA GeForce GTX 960M 4GB?
Am cautat acum, la modelul tau nu se poate schimba.
Insa la al meu, da, si e din 2011.
Daca la al tau nu merge, nu inseamna ca nu merge la niciunul, sau ca nu exista.
https://www.pcworld.com/......aptop.html
Din moment ce e laptop de gaming de ce nu merge? de ce sa dau 5700 de ron pentru legyon 720, aiurea? asa am citit pe net ca nu se poate doar cpu parca, in fine se poate o placa video externa si asa nu stau cu laptopul prin wifi si pe cablu poate in viitor., in prezent pentru gta 5 e bun
Pe IdeaPad y720 exista din start GTX 1060M, dar pentru jocuri, tot investitie nerentabila e.
Te tine 2 ani apoi simti nevoia de alta.
Nu sunt gamer asa ca nu pot sa estimez exact cat te-ar tine un desktop in banii aceia, dar cu siguranta (mult) mai mult + alta calitate.
8 gb ram cu 759 ti? wtf
baga 16 3ram daca vr sa merite, depinde de cat e si placa (gb)
adydeadyeokk întreabă: