| Notyabusinessm8 a întrebat:

World Of Warcraft sau Forsaken World?

Răspuns Câştigător
| asdasdasdasdasdsa a răspuns:

Buna uite de exemplu lupta intr-e mmorpg-uri care s-a dat intr-e wow si metin2 tongue. Acum o sa iti dau ceva informatii despre wow si ceva informatii despre metin. Ti-as da de wow si forsaken world dar nu stiu jocu sorry. Sper ca imi dai funda tongue. WoW vs Metin2? Nu pot intelege de ce unii oameni spun ca metin2 e cel mai tare e cel mai nu stiu cum? sa va spun eu ce si cum!

1.Metin2 nu se poate compara cu WoW(never)

2. Dupa un calcul facut de GameForge toate metinurile oficiale si toate privatele la un loc au peste 7 mil de jucatori intre 7-8mil iar conform Blizzard, primul WoW Burning Crusade are 11 mil de jucatori lol.Si faza culmea e ca la WoW se plateste si la metin nu dai niciun ban.

3.Metin are 1.5gb si WoW are 20Gb eu mi-am luat cu 15Gb

4.In metin2 poti calarii doar un cal pe cand in wow poti calarii rinoceri cai chiar poti zbura cu dragoni!

5.Cand a aparut metin2 totul era frumos pana cand au intrat copiii aia de 11-12 ani eu am nimerit unu de 7 ani(dependeti de pc)...pe cand la WoW joaca 98% din joc persoane peste 16 ani(eu fac parte din cei 2% avand 14 ani).

6.in metin2 ati vazut ca foarte multi jucatori incep sa cerseasca bani iteme si nu mai stiu ce pe cand la WoW nu cere nimeni nimic.

7.HACK...Ati observat ca foarte multi jucatori din metin folosesc cheat, hack si bot(de atack de trade de pescuit.).pe cand la WoW exista doar cateva hackuri si sunt prisi foarte rapid pe cand la metin2 aia nu patesc nimic.

8. Event din pastele cailor...Saptamana trecuta a fost cica event in metin2 si ce ma rog event? Flacari de 72 pe care cine sa le bata aia de 80 ca asa stie tembelu de GM si 2 ox-uri si GM nu stie sa anunte datele eventului(ora, loc, data)...pe cand la WoW se anunta eventu cu mult timp inainte(de fapt jucatorii sau invatat cand o sa fie event)iar eventu este pentru toti chiar si pentru incepatori.

9.In metin sunt foarte putine mijloace prin care sa iti faci itemele +9 pe cand la WoW sunt blacksmith cookie stone...

10.In metin exista doar cateva harti in jur de(13-16)pe cand la WoW sunt zeci de harti doar pe un singur continent deci de fapt sute de harti.

11.In metin poti sa-ti faci doar 4 caractere din 4 rase si 2 categorii(o prostie dupa mine)pe cand la WoW eu de exemplu am 7 caractere...si sunt o groaza de rase si categorii.

12.metin are sute de servere private in toata lumea.Pe cand WoW are sute de servere doar in Europa!

| Notyabusinessm8 explică (pentru asdasdasdasdasdsa):

Ai perfecta dreptate! Era o vreme cand jucam si eu metin2. La inceput a fost un joc chiar bun dar apoi s-a stricat. Doar obsedati si copii idioti de 5 ani. Pacat.

3 răspunsuri:
| Andrei7520152 a răspuns:

Warcraft 3winking

| xToTheZx a răspuns:

World Of Warcraft

Întrebări similare