| Pricope_Marius_1997 a întrebat:

1. Cati romani mai sunt in Romania ca in tara numarul de tigani creste foarte mult?
2. Cati romani sunt in total cu cei din tara si cei din afara?

Răspuns Câştigător
| gratargratar a răspuns:

Marius - uite o lectie gratuita de istorie si filosofie a istoriei:

Fiecare popor maret are un destin propriu in istorie. Acest destin propriu inseamna credinta in propria menire ca misiune primita de la divintate. Acesta este cel mai puternic liant ce poate tine un popor de-a lungul si de-a latul istoriei.
Cel mai remarcabil din acest punct de vedere este poporul evreu care, desi prigonit vreme de 2000 de ani, nu a pierit ci a reusit sa-si intemeieze de vreo 70 de ani unul dintre cele mai puternice state din lume.
De asemenea, vezi Germania de dinainte si de dupa al doilea razboi. Ce s-a petrecut intre timp? Germanii si-au pierdut credinta in propria menire, de aceea vor disparea etnic in ciuda performantelor economice remarcabile. Cazul german este un caz particular pentru ceea ce se intampla cu Occidentul in general (cu exceptia SUA). Occidentul se autodistruge, ca orice mare imperiu in istorie, prin: diversitate (exp: vezi cat de diversa era Roma inainte de cadere), devalorizarea crestinismului si capitalismul extremist.

Acum despre romani.
Romanii, inainte de revolutia de la 1848, se serveau ca model comportamental, cultural, economic si politic de imperiul otoman. De aceea romanii ajunsesera ca niste fetite in izmene, incapabili de organizare si de afirmare. Aceste critici erau aduse de tineri vremii, nu sunt inventate de mine.
A venit apoi unirea mica (o minune, tinand cont de context si de modul in care s-a produs cu 1 vot diferenta), iar romanii si-au schimbat modelul, trecand de la otomani la francezi. In sfarsit, dupa al doilea razboi mondial am trecut de la francezi la sovietici (de voie, de nevoie), iar acum dupa 89' am trecut de la sovietici la occidentali.
NICIODATA in tot acest timp nu am fost o tara puternica sau o cultura admirabila. Asta pentru ca, in loc sa ne urmam propriul destin, am urmat pe al altora. Noi tot ce am creat, am creat prin imitatie.

Romanii au o mare sansa istorica prin ortodoxie, latinitate si pozitia geopolitica (intre Orient si Occident). Din acest punct de vedere, nu mai este vreun alt popor asemanator. Constientizarea acestei unicitati si acestei chemari istorice inseamna asumarea celor de mai sus.
Romanii convertiti la Occident sunt aceia care dau cu piciorul valorilor de mai sus, si iau in brate valorile occidentului aflat in deriva si in cadere. Occidentul vrea cu disperare aceasta, ca un soldat ranit care inainte de a muri vrea sa ia pe cat mai multi cu ei. In sfarsit, aceasta este si voia popoarelor ce-si constientizeaza destinul istoric si care urasc concurenta (exp: evreii).

Romanii convertiti la occident vor "o tara ca afara" si sunt aderenti #rezist (o miscare globalista, ce n-are nimic de-a face cu romanitatea). Ei vor "spitale, nu catedrale", integrare europeana, diversitate, toleranta unviersala, psihologi in loc de preoti samd.
Niciuna dintre aceste cereri nu este gresita in sine, dar nu este pentru noi, pentru nevoile noastre istorice curente. Toate acestea se potrivesc pentru occident, dar nu pentru poporul nostru, cel putin nu in acest spirit de impotrivire. Acesti romani convertiti sunt urmasii frantuzitilor, urmasii turcitilor, urmasii politrucilor sovietici, cu-rve ale istoriei fara capatai, gata oricand sa plece din tara, gata oricand sa tradeze si sa se muleze pe trend. Ei reprezinta notele de subsol in cartile de istorie, indivizi care isi cheltuiesc energia pentru burta si "familia lor". Sunt cei care se predau primii inamicilor, primii care schimba tabara, primii care incep sa se planga. Vrednici de mila, plictisitori, plafonati, unii se dau genii neintelese samd.

Ca sa-ti vorbesc de romanii adevarati imi trebuie mai mult timp. Dar numai acesti romani adevarati tin neamul in viata, prin urgiile istoriei, constienti de firul rosu al neamului ce coboara de la marii voievozi si duhovnici romani, trece pe la martirii secolului XX, pana in zilele noastre.

In marea lupta istorica, intre fortele binelui si ale raului, un popor poate sa ocupe tabara celor buni doar prin constientizarea destinului si asumparea totala a acestuia. De cealalta parte, sunt slujitori ai dracilor (inclusiv unele popoare care-si constientizeaza destinul in acest sens) si popoare care se maimutaresc (cum este in prezent si poporul roman). Destinul unui popor se integraza in destinul lumii, si isi are incheierea in vremurile de la sfarsit: sfarsitul lumii, sunarea trambitei judecatii si judecata lui Hristos. Pana atunci este lupta pentru marturisirea lui Hristos, individual si colectiva. Exista osanda si mantuire si pentru popoare. Cu aceasta in gand indic calea cea buna pentru poporul roman.

Răspuns utilizator avertizat
| relian a răspuns (pentru Pricope_Marius_1997):

Daca nu citeai ce spune nea gratar mureai prost sau neinformat,asta ai vrut sa spui?laughing E bun asa rau, daca orice sau oricine iti baga sub gusa o gogoaa tu ai si halito laughing.
Nu vezi ca tu ai intrebat ceva si gratar ti-a raspuns altceva? Ala bate campurile cu religia cu e mai bine sa fii prost si indoctrinat religios decat sa traiesti bine laughing tu deja ai si pus botu, i-ai dat raspuns catigator, dar el de fapt nu ti-a raspuns la intrebare.
E bine si asa, deja esti clientu lui sau al vreunei religii.
Tiganii aia de care tu vorbesti sunt romani, asta asa ca idee. Apoi intrebi cati romani mai sunt laughing pai si pe aia trebuie sai numeri.aia tot romani sunt.
In tara au ramas aia care zice gratar adica 3 milioane de indoctrinati religiosi care au votat ce spune el, tot astia fiind si cei care voteaza PSD laughing omu a spus bine cea zis, stie el ceva.Deci cam asta or sa mai ramana in RO, in tara aia nu prea mai vrea nimeni sa mai stea, nici tiganii de care spui, doara ca nu mai au pe unde pleca nici aia laughing
Intr'un final in RO aia or sa ramana gratar si ai lui 3 milioane se fomisti, care asteapta sa le dea dragnea sau grataar mici, carnati si o punga de faina laughing
Restu se duc la rau in tari care nu mai exista laughing si al dracu aia ca mai mai nici nu ar mai vrea sa auda de RO si de gratar laughing
Uite ca tu era mai mai sa le scapi din sita, mai bine nu mai intrabai, scapai de ei, dar acum deja faci parte si tu din aia 3 milioane de gratare laughing

Răspuns utilizator avertizat
23 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

1,maine de dimineata o sa ma pun sa numar romanii, desi in acest trebuie sa merg la biserici

2, asta nu stiu exact, cred ca 19 milioane parca si vreo 3 prin străinătate

Răspuns utilizator avertizat
| RAY a răspuns (pentru Pricope_Marius_1997):

Intrebarea nu era serioasa

Răspuns utilizator avertizat
| sierra1 a răspuns:

1 și 2 nici guvernul n-are habar de asta

| gratargratar a răspuns:

Romani adevarati mai sunt 20% din cei cu drepturi de vot - adica cei care au votat DA la referendumul pentru familie. Adica aproximativ 3.6 milioane oameni.

Ceilalti sunt ori tigani, ori romani convertiti la occident, ori secui.

| sierra1 a răspuns (pentru gratargratar):

Adică cei ce n-au votat ca tine sunt: "ori tigani, ori romani convertiti la occident, ori secui"?

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| sierra1 a răspuns (pentru Pricope_Marius_1997):

Intreabă-l pe gratargratar

| AC4S4 a răspuns (pentru Pricope_Marius_1997):

Prin "romani convertiti la occident" se refera la aceia care au aruncat cultura si traditiile romanesti la gunoi, in schimbul "culturii" occidentale.

Răspuns utilizator avertizat
| AC4S4 a răspuns (pentru Pricope_Marius_1997):

L-am pus in ghilimele, pentru ca tocmai cultura nu e. Si tarile vest-europene au avut traditii si cultura. Dar le-au inlocuit cu curente LGBT, acceptarea si integrarea fortata a musulmanilor.

| AlexDarius3 a răspuns:

1. Nu ştiu câţi sunt în România, dar au ajuns cam peste tot în ţară, mai ales la mine în Urziceni sunt cam peste tot. Nimeni nu îi mai poate număra, asta e clar, mai ales că mulţi mai normali la cap nu recunosc că sunt ţigani, dar să îţi dau o estimare, cred că sunt puţin peste 2.000.000 de ţigani
2. Tot o estimare, ar fi 26.000.000 de români în total cu cei plecaţi în străinătate, dar ţiganii în lume sunt mai mulţi decât orice rasă, asta-i clar.

Răspuns utilizator avertizat
| AlexDarius3 a răspuns (pentru Pricope_Marius_1997):

Ori sunt ţigani ori sunt albi.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| venividivici2017 a răspuns:

Din pacate Dragnea si ai lui "tiganizeaza" Romania!

| DoarAlin a răspuns:

Tre' sa mai aruncam din ei. Oricum nu sunt buni de nimic.