| IncelcatDragos a întrebat:

A mai observat cineva ca in mass media auzim numai despre prostiile spuse de Donald Trump,dar nimic despre prostiile pe care le spune Joe Biden,adversarul sau din partidul democrat la alegerile prezidentiale?
De asemenea,sunt semne clare ca exista o musamalizare sigura in presa si pe retele de socializare in favoare candidatilor democrati din SUA. Eu stiu ca D.T zice prostii,nu ii iau apararea, dar si adversarii lui fac la fel, numai ca diferenta e ca presa e de partea lor.

https://www.youtube.com/watch?v=z_wlQZ5N_2k&t=88s
https://www.youtube.com/watch?v=JRM7zQk8xJg&t=149s

4 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Si ce te mira? Vor sa-l dea jos pe Trump, de aia auzi doar de el si nu de celalalt, democratii nu-l vor pe trump ca el tine cu industriasii SUA nu cu globalismul, Trump nu prea vrea razboi, dar ailaltii vor ca sa-si vanda armele si altele, deci nu ma mira. De mult il tot sapa.

| IncelcatDragos explică (pentru Mosotti):

Da,am impresia ca si cu revoltele astea Antifa/BLM tot pe el il vizeaza.
Mai toate orasele importante sunt administrate de primari din turma de democrati: Washington, Florida, California etc. Exista si dovezi ca politstii au fost intentionat retinuti sa intervina cand demolau aia statui acolo.
Iarasi e o mare dezbatere acolo cu votul prin cecurile postale, metoda pentru care D.Trump s-a declart impotriva inca de la bun inceput deaorece exista probabilitate foarte crescuta de frauda in masa.
M-am uitat peste masurile luate de el de-a lungul anilor si se pare ca nu au fost deloc rele, numai ca mass-media a trecut cu ochii peste ele. Am inteles acum ca vrea sa combata cenzura abusiva de pe retele sociale, cenzura care s -a dovenit clar intreptata impotriva conservatorilor. Ramane de vazut ce va face, dar eu sun absolut sigur ca anul acesta v-a pierde alegerile

| Mosotti a răspuns (pentru IncelcatDragos):

Nu, revoltele alea sunt deja de nemultumirile acumulate in timp de oameni, economice si altele.
Tu prea iei dupa suprafata multe. La inceput era de la politaiul ala, dupa aia n-a mai fost de la asta.

Tocmai ca masurile luate de el n-au fost tocmai rele, tocmai de aia e sapat, ca marii smecheri nu au nici un interes sa faca ceva bun. De ex ca a facut locuri de munca pentru americani, contreaza pe globalisti care nu au tara, care-si duc productia in afara, banii de la banci unde vor, si americanii cucu.

Nu stiu daca ar pierde alegerile, sa vedem.

| goguPatent a răspuns:

Pai Trump e presedinte. Declarațiile lui sunt mai importante si cu efect fata de a unui personaj care nu are aceeasi functie... Inca