| Aurel100009 a întrebat:

Acel Cornel Vadim Tudor care a fost politician si a murit in anul 2015 ar fi putut trai si acum? Daca traia si acum, oare cum era in Romania? Era mai bine sau mai rau?

17 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Fiecare din noi avem un sfarsit, deci "daca traia" tot nu se intampla mare lucru, ca era mult prea batran, bolnav si senil ca sa fie capabil sa mai faca ceva bun sau sa schimbe ceva in bine.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Maine ne intrebi de Burebista?

| lpavel a răspuns:

Nu s-ar fi schimbat nimic pentru ca nu avea putere sa ajunga presedinte si chiar daca ar fi avut acea putere nu poti face peste noapte din tantar armasar, asta nu inteleg multi! Totusi eu cred ca daca ar fi putut ajunge cumva printr-o minune presedinte nu facea din tantar armasar peste noapte dar o musca tot ar fi facut!
Si azi putin maine putin, puteam ajunge departe la carma cu el, dar n-a fost sa fie...

| Aurel100009 explică (pentru lpavel):

Dar era si nebun, injura jurnalistii, jignea, ameninta

| WallzRUp a răspuns (pentru Aurel100009):

"Nu pleacă nici liftul cu tine, schiloada dracului!"

| lpavel a răspuns (pentru Aurel100009):

Nu era deloc! Cand era atacat raspundea cu o moneda mai mare! Adica nu se putea abtine! Asta era singurul lui defect ca nu se putea preface... Era unul din popor! Nici tu nu ai zambi cand esti atacat cum face acum Nicusor Dan...

| acelceva a răspuns (pentru WallzRUp):

laughing))))

pai poate avea dreptate tribunul.

| gabicoo a răspuns:

Moartea lui și dispariția PRM de pe scena politică, a făcut loc AUR.

| LisaJulie a răspuns:

Da, mai traia, dar s-a enervat mult iar asta a contribuit la boala lui

| FreddieM a răspuns:

Haur și acoliții is mici copii pe langa Vadim, era de un extremism feroce, numai de așa nebun nu aveam nevoie, își manifestă ura pentru tot ce nu era românesc pe fata, fara ascunzișuri. Era deștept ce-i drept, nu-l batea nimeni la discuții și dezbateri normale, dar prost de caracter, nu avea calitatile necesare pentru a conduce o țară.
Cheers

| Aurel100009 explică (pentru FreddieM):

Ar fi putut trai si in ziua de azi?

| johnnny123 a răspuns (pentru Aurel100009):

Tot repeți întrebarea "Ar mai fi putut trăi și în ziua de azi?".
Îți este chiar atât de greu să cauți în ce an s-a născut și să calculezi ce vârstă ar fi avut azi? Haide să o fac eu pentru tine, ca să te scutesc de efort: era născut în 1949, deci astăzi ar fi avut 76 de ani. Deci ar fi putut trăi bine-merci. Mulțumit?

| just4ubr2015 a răspuns:

Prm si vadim era un partid extremist asa cum e aur cu mentalitate de comunisti care vor reintoarcerea la sclavagism... daca mai traia sigur era scos din parlament de mult. dupa prm si vadim a aparut aur alt partid extremist care va duce Romania in 1949...

| angel6lust a răspuns:

Nu ar mai fi putut trăi, că era bolnav rău.
Ar fi fost un AUR-ist, bistoș.

| WallzRUp a răspuns:

Aveam parte de comedie, asta-i sigur!
He did not give a ***, pot să respect asta.

| LisaJulie a răspuns (pentru WallzRUp):

Oare ce ar spus de Sosoaca si Georgescu? Ar fi fost de partea lor?

| WallzRUp a răspuns (pentru LisaJulie):

Cu toate bubele lui, eu nu cred că Vadim a fost pro-rus.
Deci nu cred că ar fi fost de partea lor.