| DaciaRomania a întrebat:

Acum s-a liniștit România noastră, că avem în sfârșit un președinte? Sau unii sunt neliniștiți?

Răspuns Câştigător
| EliLeli a răspuns:

Păi, 5 milioane de cetățeni care prefera extremismul... Înseamnă că trebuie să se schimbe ceva. Cei vechi trebuie să se schimbe. Nu sa alegi un extremist e soluția, că așa pot să revină cei vechi oricând. Ei trebuie să se schimbe.

| Criptozaur2000 a răspuns (pentru EliLeli):

Coaliția PSD-PNL-USR-UDMR.
Se va schimba ceva, într-adevăr și anume, faptul că se vor înmulți oamenii care au distrus țara?

| EliLeli a răspuns (pentru Criptozaur2000):

Răspunzi la o chestie pe care nu ai citit-o și nu ai gandit-o?

18 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Sper sa avem liniste, macar o perioada de cateva luni.
Si sigur ca cei care au pierdut nu o sa fie prea linistit, mai ales avand in vedere si antecedentele.

| sierra1 a răspuns:

Zici că e liniște? Știu și eu...

https://www.libertatea.ro/......25-5314512

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Romania nu a fost niciodata "linistita"
Noi functionam doar pe baza de crize happy

| LisaJulie a răspuns:

Tot o sa mai dureze guvernul

| mODIN a răspuns:

Intra intr-o sala de pacanele sau intr-un bar de la sat, sa vezi acolo neliniste laughing

| Cipi1212 a răspuns:

Avem în sfârșit un președinte.

| Puffs a răspuns:

Românii sunt veșnic... Tineri și Neliniștiți! happy

Răspuns utilizator avertizat
| Criptozaur2000 a răspuns:

Bună seara! Vreau să-mi exprim liber opinia fără a fi judecată, având respect față de cei care vor citi acest comentariu.
Degeaba avem un președinte, dacă nu e potrivit. Nimeni nu e perfect și nu merită cu adevărat să conducă un stat, cu excepția câtorva persoane din lumea asta, pe care rămâne sa le descoperim. Ideea e că țara aceasta va părea la început că va evolua, dar va merge din ce în ce mai rău și nu o spun din punct de vedere economic neapărat. Asta e cea mai mica problemă în perioada în care va fi Nicușor președintehappy. Cea mai mare problema este ceea ce se va legaliza în acest stat. Nu vă spun absolut nimic cu răutate și nici nu-mi doresc asta, dar susțin cu tărie ceea ce spun și cu probe, din nefericire...
Presupun că ați auzit de "EVARS", care a fost legalizată în anumite state din UE și chiar vă rog să căutați discursul lui Nicușor referitor la acest subiect. Asta e democrația despre care vorbește Nicușor, nu acea democrație pe care si-o dorește orice om normal. Vă rog să nu mă contraziceți și nici să mă credeți, ci doar să țineți minte faptul că o să vă pară extrem de rău tuturor pentru această alegere. Atât.

| EliLeli a răspuns (pentru Criptozaur2000):

Numai prostii

| VoidEternal a răspuns (pentru Criptozaur2000):

Nu v-ați săturat să fiți prostiți pe față?

Poftiți doamna discursul lui Nicușor Dan. https://Facebook. watch/zHfZzjIjTx/? mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v

Zice clar că este de părere că educația sexuală ar trebui să înceapă din clasa a 6-a sau 7-a. Nicio treabă cu LGBT, doar educație sexuală. Dacă aveți impresia că nu avem nevoie de educație sexuală uitati-va nu mai departe de acest site și poate va lămuriți.

Răspunsul lui a fost trunchiat ca să prostească pe cei cărora le este lene sa caute 1 minut dar dau mizerii mai departe într-un ciclon nesfarsit de ***. Exact cum ați făcut aici. Ați aruncat așa niste cuvinte, ni le-ați dat pe la nas că poate păreți mai informată. Fix pe dos, de fapt.

https://www.antidezinfo.ro/archives/tag/nicusor-dan-3

Citez:

Filmulețul care circulă pe rețelele sociale este trunchiat; Nicușor Dan îl întreba pe un jurnalist să clarifice o întrebare („Dumneavoastră mă întrebați dacă sunt de acord ca în cadrul orelor de educație sexuală să se facă un fel de propagandă pentru ideologia LGBT?"), însă filmul a fost tăiat începând de la "sunt de acord". #antidezinfo-113

Analiză
Echipa de campanie a lui Nicușor Dan a fost nevoită să plătească publicitate electorală doar ca să combată această dezinformare; filmul original netrunchiat poate fi vizualizat online.

Această dezinformare este construită pe o altă dezinformare la care face referire întrebarea tendențioasă a jurnalistului din filmul netrunchiat: „Sunteți de acord, pro, [orelor de educație sexuală] introduse încă de la grădiniță? Mă refer, specific, încă de la grădiniță, încă de la vârsta de 3 ani, da? În grădinițe, sunteți pro sau contra?"

În realitate nu există niciun fel de plan de introducere a orelor de educație sexuală la grădiniță, nici în România și nici la nivelul Uniunii Europene. Istoria cu „ore de educație sexuală la 3 ani" este un amestec de concepte bazat pe programul EVARS."

Știți cât mi-a luat sa găsesc video-ul și site-ul? 1 minut. Exact atat.

"Va rog sa nu mă contraziceți"

Dar de ce sa nu va contrazic doamna dacă nu aveți dreptate?

| VoidEternal a răspuns (pentru Criptozaur2000):

Pentru că TPU corectează automat "f.b." in Facebook primul link nu funcționează dar linkul exista în site-ul cu analiza. De acolo l-am luat și eu

| suntserios a răspuns (pentru Criptozaur2000):

Așa. Ți e frica că se va introduce o forma de educație sexuală intr o țara cu cele mai multe mame minore din UE? Unde e problema? Crezi că dacă copii vor învăța educație sexuală în școli brusc tu o sa devii gay. Când o să terminați cu mizeriile astea primitive?

| Criptozaur2000 a răspuns (pentru suntserios):

Educație sexuala? Caută ce înseamnă EVARS. A fost implementata în câteva state UE?‍♀️
Era bine sa fie doar educație sexuala...

| suntserios a răspuns (pentru Criptozaur2000):

Am cautat, stiu ce inseamna. Educatie sexuala care se duce si in zona de orietare sexuala. Nu vad problema ca copii pot sa discute asta deschis la scoala. Daca tu crezi ca Romania conservatoare va ajunge vreodata la nivelul Frantei te insel amarnic.