| AvalohAlen a întrebat:

Am o intrebare mai complicata si rog doar pe cine stie si cunoaste bine sa imi raspunda va rogbig grinaca vreau sa fac un curs de calificare cu bani,platit,Aam voie sa-l urmez daca sunt momentan temporar pensionat de invaliditate? Nu e curs greu(operator calculator),stiu ca imi trebuie adeverinta de la medicul de familie,credeti ca o pot obtine? E legal? Eventual am inteles ca poate medicul de familie sa imi scrie ca sunt sub tratament sau am anumite restrictii medicale dar sa fiu apt pentru curs? Este adevarat? Se poate?
As putea sa fac cursul si sa obtin adeverinta sau nu prea am voie in conditiile astea? Mentionez ca, platit cu bani la un centru de cursuri NU la ajofm.
Dau funda cui ma ajuta.

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Ti-am raspuns la intrebarea anterioara.
Daca chiar vrei sa stii exact si sigur intreaba la cei care organizeaza cursul, sunt cei mai in masura sa-ti raspunda si nu cred ca o sa-i gasesti pe aici.

| AvalohAlen explică (pentru Ioandelasal):

Ok.Dar o școală postliceală de stat pot sa fac cat sunt in pensia asta de inv?
Menționez că pensia e temporara, nu pot studia și eu măcar să am o diploma sau vreo șansă nu acum ci în viitor? Aștept răspunsul dvs, mulțumesc.

| AvalohAlen explică (pentru Ioandelasal):

Dacă puteți, să citiți și să îmi răspundeți și la întrebarea aceasta va rog frumos.Stiu că dvs cunoașteți bine legile.Mutumesc anticipat.

https://www.tpu.ro/......ot-face-o/

| Ioandelasal a răspuns (pentru AvalohAlen):

Ti-am raspuns la intrebare.

3 răspunsuri: