anonim_4396
| Anonim întreabă:

Anul trecut prin septembrie am avut un accident auto minor din care eu am iesit vinovat, am dat asigurarea celui care l-am lovit am platit amenda, etc. Toate bune si frumoase pana acum 4 saptamani cand am primit acasa prin posta o citatie in care scrie ca sunt chemat in instanta in calitate de intervenient. Am citit tot dosarul si am inteles ca cel care l-am lovit si-a reparat masina pe casco si acum nu isi poate recupera banii de la polita mea de asigurare. Daca eu am dat asigurarea ce treaba mai am eu?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Este strict problema lui si a societatii de asigurare, trebuia sa-si repare masina pe asigurarea ta. Tu ti-ai respectat indatoririle si nu ai nici o problema, chiar nu inteleg de ce te-au chemat in proces, mai ales in calitate de intervenient, poate sa intervii in favoarea lui. Prezinta-te la termenul de judecata, expune situatia si solicita scoaterea din proces. Numai bine!

| benny a răspuns (pentru Ioandelasal):

O sa ma prezint la termenul de judecata si sper sa fie pentru prima si ultima oara cand mai ma cheama ca nu am chef sa pierd o zi din cauza lor.

4 răspunsuri:
| Ekcstsy a răspuns:

Tu normal nu ai nici o treaba ca el si-a facut pe casco masina tu ti-ai indeplinit datoria de vinovat si i-ai dat asigurarea nu mai ai nici o treaba. Dar totusi sa te duci la proces ca sa nu fie in lipsa ta ca cine stie ce mai baga ala de la el. Faza e ca el nu cu tine ar trebui sa se judece ci cu cei de la asigurari unde ai tu rca-ul nu stiu de ce te cheama pe tine. Ai facut pe cale amiabila sau la politie? Mai ai ceva dovezi prin care sa certifice faptul ca te-ai intalnit si ai rezolvat problema? daca da du-te cu ele la proces si rezolvi treaba. Succes

| benny a răspuns (pentru Ekcstsy):

La politie pentru ca a fugit de la locul faptei laughing desi eu eram vinovatul.

| Mikys99 a răspuns:

Mmm,delicata treaba. Cere sfatul unui om care se pricepe un avocat. Daca tu ai dat amenda totul bine, atunci nu mai ai nici o treaba, trebuie sa duci dovezi, si gata. Cere sfatul unui om care se pricepe.