| Marieta_Dany_1990 a întrebat:

As vrea sa știu ce se întâmpla dacă te prinde de 2 ori poliția cu o mașina ne înmatriculata și fără permis? Și in una din dați sa te opui de la probele biologice.prima data Find oprit in Ilfov și la diferența de un an in București, are cineva idee ce se poate întâmpla?

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Ai savarsit nu mai putin de 3 infractiuni la legislatia rutiera, conform Codului penal, citez:
"ART.334. Punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat
(1) Punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau a unui tramvai neînmatriculat sau neînregistrat, potrivit legii, se pedepseşte cu închisoare de la unu la 3 ani sau cu amendă.
ART.335.Conducerea unui vehicul fără permis de conducere
(1) Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani.
ART. 337.Refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice
Refuzul ori sustragerea conducătorului unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere ori a instructorului auto, aflat în procesul de instruire, sau a examinatorului autorităţii competente, aflat în timpul desfăşurării probelor practice ale examenului pentru obţinerea permisului de conducere, de a se supune prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei ori a prezenţei unor substanţe psihoactive se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani."
Fiind concurs de infractiuni se stabileste pedeapsa pentru infractiunea cea mai grea la care se va adauga un spor de o treime din pedeapsa pentru celelalte infractiuni.

| Salontanul a răspuns:

Ai grija ca cel cu care vei dormi in pat sa fie mai slab decat tine!

| darrio2007 a răspuns:

Dosar penal si probabil hotel all inclusive gratuit (haine, mic dejun etc).
P.S. Ai mare grija daca scapi sapunul pe jos cand vei fi la duș.

| K0sti a răspuns:

Dosar penal, pentru savarsirea infractiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat, respectiv conducere fara permis de conducere! Plus un set de haine vargate!

| cristimihailov a răspuns:

A doua oara este cu inchisoare din ce stiam eu.
Felicitari.
Plecarea peste mari si tari s-ar putea sa te ajute temporar.