| Dani_Georgiana_1991 a întrebat:

Bună am făcut și eu un abonament la Orange în urma cu 5 ani am plătit cat am plătit am văzut ca mi-au dat teapa nu am mai plătit mi-au tot trimis acasă citații cu judecata alea alea sau potolit intr-o vreme iar anul trecut mi-am făcut din nou abonament la ei și abia de 2 săptămânii încep iar cu amenințările un singur lucru nu înțeleg de ce mi-au mai acordat alt abonament dacă nu l-ai plătit pe celalalt. acum ma tot amenință că îmi trimite acasă nu știu ce agent de recurtari as vrea sa știu pot ajunge în pușcărie pentru asta?

6 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Este o cauza civila si nu penala, asa ca nu este vorba de inchisoare. In schimb poti fi executat silit pentru datorie, in primul rand prin poprire pe salariu sau conturi in banci.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu vei face inchisoare, probabil ti se va pune o poprire pe conturi sau se va face o executare silita.

Si nu iti trimite un agent de "recurtari", poate unul de recuperari

| DjSannan a răspuns:

Puscarie nu o sa faci stai linistit, dar un lucru e sigur o sa iti puna propire pe salar sau o sa te dea in judecata si va trebui sa platesti tot ce nu ai mai platit pana s-a terminat acel abonament plus cheltuieli de judecata acum depinde ce hotareste firma de recuperari.

Răspuns utilizator avertizat
| AlbNegru09 a răspuns:

Nu cred. Doar dacă faci un contract trebuie să-l şi plăteşti. Cunosc pe cineva care nu şi-a mai plătit abonamnetul la Orange şi ia tot trimis prin poştă cum că îl dă in judecată. Dar nu s-a întâmplat absolut nimic.

| Dani_Georgiana_1991 explică:

Va mulțumesc pentru răspunsuri poate sa ma execute silit ca nu am nimic pe numele meu am plătit un an contractul îmi era pe un an nu pe doi și ei acum vroiau sa mai scoată banii de pe mine. Iar popiere eventual pe pensia de urmaș îmi va pune n-au decât. îs niște falsuri. asta i-am întrebat și eu de ce mi-au mai acordat alt abonament. e ciudata treaba cu Orange asta