Întrebare recomandată |

Buna,am fost la Pitești după tratament pentru ca eu sufăr de o boală cronică, mai exact ieri pe 27 august si sunt încadrată cu handicap si grad accentuat doar ca ieri cand am intrat o asistentă mi-a arătat pe calculator cum ca nu mai figurez la Casa de Pensii si chipurile trebuie anual sa ma duc ca sa vada si sa duc la mana actele desi eu am dovada clara ca sunt încadrată cu grad accentuat si este nerevizuibil. Mi-ar tăia pensia? Mentionez ca intre timp m-am căsătorit si am dus actele si credeti ca de acolo se va rezolva problema asta? Mulțumesc dau funda.

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

NU

intr-adevar a fost o perioada in care erau o tona de "handicapati" pe hartie care luau bani degeaba

insa acum s-a ajuns din lac in put, adica in extrema cealalta:
VACILE de autoritati au ajuns sa puna pe drumuri oameni care nu se pot misca, si care trebuie adusi pe sus la casa de pensii ca sa ii vada ei, vezi doamne, de parca functionarii de la casa de pensii ar fi specialisti medicali si daca vine unul in scaunul cu rotile ei pot sa isi dea seamana daca e intr-adevar hadicapat locomotor sau nu!

deci, asta e, trebuie sa mergi la casa de pensii odata pe an, nu ai ce sa ii faci

| explică (pentru Bizon95):

Eu am pe nerevizuibil adica chiar am problemă reală si sunt bolnavă, tocmai de aceea am si pus intrebarea pentru ca oricum am dus la asistentă socială și protecția copilului arges actele cu care dovedesc doar ca bănuiesc că o sa se rezolve problema daca i-am anunțat intre timp m-am căsătorit. Ms de raspuns oricum.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Bizon95):

Tocmai de aceea mi-s-a parut ciudata situatia si eu daca am pe nerevizuibil nu mai este nevoie sa ma vada comisia mai ales acum dar cred ca se va rezolva pentru ca am dus actele după căsătorie tot acolo unde am depus actele, acum sper ca se va rezolva problema.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Si sunt încadrată cu handicap si grad accentuat
Până acum ai luat pensia măcar o dată, sau doar ești încadrată așa?
Dacă ai luat pensia până acum atunci este o eroare din partea asistentei sau a sistemului electronic al casei de sănătate.
si sunt încadrată cu handicap si grad accentuat
Dacă ai dovada clară, o ai în mână? Dacă o ai arată-o la asistenta respectivă.
intre timp m-am căsătorit
Dacă te-ai căsătorit, și ți-ai schimbat cumva numele, atunci e clar de ce nu figurezi cum trebuie.
Așa că, neapărat ai nevoie să te clarifici cu casa de pensii.
Dacă de exemplu aș fi eun poștașul care aduce pensia, iar pe cuponul de pensie scrie un nume iar pe buletinul dtale scrie altul, că te-ai căsătorit, eu nu aș livra pensia în acea lună, aș returna-o. Așa că, clarifică actele, căci nu se va tăia pensia, dar poți avea probleme cu primirea ei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Http://rich-birds.cc/? i=3530525

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează