| Mary987 a întrebat:

Buna, am o intrebare. Am fost prinsa la Carrefour la self checkout ca am nu am scanat un articol. Imi pare rau, nu stiu ce a fost in capul meu. Ulterior, l-am scanat si platit pe un bon separat, pe care l-a pastrat agenta de paza si m-a lasat sa plec. Este vreo sansa sa mai patesc ceva? Nu mi s-au cerut datele si nu am fost nevoita sa scriu o declaratie, dar ma gandesc ca in caz de ceva datele pot fi gasite de pe bon (plata cu cardul). Va multumesc anticipat.

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu, ești ok.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu ai scanat intentionat? Sau ai uitat ori ai scanat dar nu a mers aparatul lor, cel mai bine este cand cumperi pune le pe banda aceea si le scaneaza angajata magazinului ca sa numai ai tu probleme, poate nu stii sa le scanezi, acum ai scapat, dar pe viitor numai proceda asa, ce varsta ai?

| Jassmina a răspuns:

A fost o tipa foarte de treaba, dar data viitoare daca te mai prind, cu furatul, vor anunta direct politia, pentru ca au evidenta si probabil filmare cu produsul furat azi.
Sfatul meu este sa-ti faci cumparaturile in alta parte si pe viitor sa nu mai furi deloc, pentru ca sunt montate camere de filmat peste tot, iar produsele scumpe au in cutia lor, sisteme de alarma, care fac ca sistemul de alarma al magazinului sa tipe, in momentul cand incerci sa iesi cu ele, nescanate si neplatite.

| Mirel4412 a răspuns:

Daca te-a lasat sa pleci si nu a chemat politia atunci ai noroc, nu ai patit nimic, data viitoare nu mai fura, e pentru binele tau, nu pierde mare lucru Carerefour din cativa euro