|

Buna! Cum poate o persoana din Filipine sa locuiasca in Europa, respectiv Romania, fara probleme, sa aiba drept de munca si sa-si faca dubla cetatenie? O cunostinta din Filipine doreste sa vina aici, dar din cate stiu doar in regim de vacanta, pentru 30 de zile, care ar fi varianta cea mai simpla sa aiba drept de sedere in Romania? Multumesc! Unul din exemple din cate stiu ar fi sa fie casatorit cu o persoana de cetatenie roman, alte metode?

4 răspunsuri:
| a răspuns:

O alta metoda este sa obtina azil politic.

| a răspuns:

"...din filipine sa locuiasca in europa respectiv Romania"
Dacă ai scris România cu literă mare, înseamnă că stii că numele proprii se scriu aşa. Atunci, de ce filipine? si de ce europa?
@ Ref. la întrebare, se poate si prin căsătorie, dar pot fi si alte modalităţi. Cel mai bine mergi la un post de poliţie si întrebi ce documente sunt necesare pentru ca persoana să aibă drept de muncă la noi în ţară.

| explică (pentru sabin89):

Stiu boss sa scriu corect, am luat bacalaureatul, am ceva studii dar spre deosebire de"ke faci si omfg si alte rahaturi ) nu cred ca ar fi trebuit sa faci mare caz din asta, multumesc ca mi.ai atras atentia dar 1 la mana nu suntem la scoala si 2 la mana suntem in mediul virtual... Multumesc frumos de idee! Ai funda!

| a răspuns (pentru CaataaLin):

Mă bucur că nu te-ai supărat. happy