| missara21 a întrebat:

Buna! În legătură cu bursa sociala, eu nu mai realizez venituri din septembrie 2025, din cauză mai multor motive medicale am rămas fără loc de muncă, până atunci am avut salariul mediu net in jur de 3200 de lei. Soțul câștigă minimul pe economie, iar copilul provine dintr-o relație anterioară. Exista vreo portiță sa ne mai incadram la această? Sau la tichetele sociale? Avand în vedere ca starea de sănătate nu îmi mai permite sa lucrez, iar dintr-un singur salariu e puțin mai greu sa te descurci acum...

2 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Esti neclara, cine sa se incadreze la bursa sociala, ca nu va puteti incadra toti.
Daca este vorba de copil atunci poate se va incadra, daca numai sotul lucreaza, dar trebuie ca venitul pe persoana sa fie mai putin de jumatate din venitul net minim, in prezent acesta este de 2.574 lei si jumate este de 1.287 lei.

| missara21 explică (pentru Ioandelasal):

Am specificat că copilul. Problema e că eu am fost angajata până la 1 septembrie 2025, asta însemnand că am realizat venituri în ultimele 12 luni ce depășesc jumătate din venitul net minim per membru de familie.