| BaUuqww a întrebat:

Bună seara,ce se întâmplă când poliția nu îți aduce la cunoștință,îți ascultă telefonul fără mandat,îi întrebi dacă sunt polițiști/au vreo treabă cu poliția iei îți spun nu,te împrietenești cu iei le oferi informații despre ilegalitile de la tine din oraș,aceștia îți divulgă identitatea,e o poveste mai lungă,plus, băiatul la care am muncit mi-a scuipat în mâncare, m-a filmat în baie /a făcut 2 contracte de muncă, și al 2 le-a mi l-a dat, a semnat în locul meu.Am fost a MAI,IPJ,eu cred ca sunt mână în mână,ceva un sfat,sincer cred ca am nimerit să muncesc la un depozit care ziua vand chinezării,iar noaptea sunt colaboratori cu poliția -mafie,pe scurt o grupare MAFIOTA -POLIȚISTĂ,un sfat unde pot face o plângere CEDO, FBI, PS:Am fost la 2 psihiatri, dețin permis conducere, dacă eram nebun îl anulau!

Răspuns Câştigător
| ioana748 a răspuns:

Nu te privește pe tine, decat sa ai tu viata ta linistita.
Orice plangere o faci la politia de unde apartii cu domiciliul.
Dar, cel mai bine iti vezi de treburile tale.
Sanatate,

9 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Poti cere audienta, dupa care sa depui plangere scrisa la Inspectoratul Judetean de Politie.

| Violleta2022 a răspuns:

Ai vazut cam multe filme politiste cu mafioti, ca FBI este doar in America laughing

Daca ai de facut reclamtii mergi al Politie, cea d ecare apartine casa unde locuiesti si scrie acolo tot ce vrei sa reclami atasand si dovezile clare (poze, alte documente), ca altfel nu te ia nimeni in seama.

| BaUuqww explică (pentru Violleta2022):

Are ambasadă la București

| Violleta2022 a răspuns (pentru BaUuqww):

Ambasada americana de la Bucuresti este pentru americani, nu pentru romani!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sa ne zici la ce psihiatri ai fost sa nu mai meargă și altii

| sierra1 a răspuns:

Nu te poți lua după psihiatrii ăia!

| johnnny123 a răspuns:

Încearcă să mergi și la un psihiatru adevărat. Ăia doi la care ai fost lucrau pentru gruparea mafiotă-polițistă și probabil ți-au scuipat și în mâncare.

| BaUuqww explică (pentru johnnny123):

Am fost la MAI la psihiatru

| johnnny123 a răspuns (pentru BaUuqww):

MAI du-te o dată.