| Gtx1650 a întrebat:

Buna seara, in seara asta mergeam spre magazin cu prietenii mei și erau 2 mașini de poliție în fața noastră și ne-au zis sa stam pe loc. Au venit la noi și ne-au întrebat dacă avem buletinele la noi, eu uitasem că îl am la mine și am zis că nu și după m-a perchiziționat fara sa fac nimic și mi-a găsit portofelul și aveam buletinul și a zis că o să îmi vina amenda acasă în valoare de 500 lei, are voie să facă asta? Si după ce au plecat au zis că dacă vreau proces verbal sa vin la secție în 5 minute.

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Așa, și tu ce ai făcut? Ai fost la sectie?

| Gtx1650 explică (pentru darrio2007):

Nu am fost deoarece noi știm că nu am făcut nimic rău și că doar își bătea joc de noi

| Violleta2022 a răspuns:

Hai sa nu credem politisti chiar atat de idioti.
ca nu ai cum sa uiti la anisorii astia ca ti-ai pus portofelul in buzunar, deci ai minti, iar daca te-au perchezitonat inseamna ca aveai asupra ta ceva ilegal.
Cu siguranta nu spui tot adevarul aici, ca nu va chema la sectie degeaba.
Iar daca nu te duci, le confirmi ca esti vinovat.
Nu-i nimic, vei primi citatie acasa si probabil amenda.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Au voie sa îți dea amenda că de aia sunt politie

| Gtx1650 explică (pentru suntserios):

Da dar noi nu am făcut nimic și ne au amendat și nici procesul verbal nu l au dat

| darrio2007 a răspuns (pentru Gtx1650):

Ce oră era cand v-au oprit? Sunteti minori?

| Batmanel a răspuns:

In principiu nu pare ca ne-ai spus toata povestea.
Dar ca si parere, daca nu ti-a ridicat buletinul ca sa te cheme fortat la sectie, ai cam scapat.
Si chiar de ti-a dat amenda, dar n-ai semnat procesul verbal, plus zici ca esti nevinovat, poti contesta amenda primita la judecatoria din oras. De obicei se anuleaza fara multe batai de cap, stiu ei ca politistii mai au apucaturi de justitiari.