|

Buna TPU,

Deci aseara eram beat beat beat (vreo 5 peturi asa) si am fost la un BCR sa vad daca mai am bani pe card. In starea mea avansata de ebrietate cand am vazut ca nu mai am bani m-am enervat si am umplut bancomatul de flegme dupa care mi-am scos cardul si azi cand m-am trezit din alcool si am vrut sa imi fac un cont pe paypal sa primesc donatii de la niste tovarasi scria acolo ceva de genul "card declined" si sa contactez banca. Este vreo posibilitate sa imi fi inghetat cardul pentru ca le-am umplut bancomatul de flegme? Multumesc anticipat pentru raspuns, dau funda.

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu! Pentru aia poti lua cel mult o amenda. E posibil sa-ti fi facut unul figura de ciuda, dar o poti rezolva la banca sau la CSALB (birou de mediere cu banca). In cazul asta daca bonca nu o rezolva rapid, ii poti da in judecata pentru daune materiale si morale. Mai poate fi situatia ca acel card sa nu fie acceptat de PayPal.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Retardat mai esti.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dap, cum a zis si Salontanul mai sus, dat fiind faptul ca iti stiau cardul si deci si numele si au si camere de supraveghere, s-ar putea sa ti-o traga doar de placerea de a ti-o trage, ca nu or sa se friga dupa aia ca doar suntem in rrrrominica si ne rahatim pe prostime ca nu stie legea si nici nu are de unde sa o afle, doar e tara nimanui, nu?

insa cum a spus si el, TU AI DREPTURI, asa ca NU TE LASA SI ARDE-I!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează