| Amarnix a întrebat:

Bună TPU, deci ieri eu cu sora mea și cu niște prieteni ne-am dat cu bicicletele, iar după ne-am dus la o prietenă acasă, fata respectivă avea o curte mare, țin să menționez că casa acelei fete era fix in fața casei mele, iar celelalte fete erau la vreo 200m, așa că ele s-au dus să-și ducă bicicletele acasă iar sora mea a sprijinit-o de gard. Ne-am jucat, cât ne-am jucat și pe la 22:00 am mers acasă, atunci când am plecat eram doar eu, sora mea și fata aia, celelalte plecară la 21:40. Și când am ajuns în casă, după vreo jumate de ora, pe la 22:30, primesc un mesaj de pe un grup de pe whatsapp în care sunt eu, fetele alea și sora mea, ele au spus că acum câteva minute s-au dus la fata aia la poartă și că au văzut bicicleta ei așa că au strigat crezând că suntem încă afară, dar nu au primit niciun răspuns (probabil fata respectivă dormea) așa că au plecat. Când am văzut mesajul m-am dus direct la sora mea să îi spun că poarta nu era închisă, dar aceasta a spus că nu îi pasă și că este o șansă foarte mică ca cineva să i-o fure. Dar ce să vezi, dimineața bicicleta a dispărut, fără urme.
Vă rog ajutați-mă, trebuie sa fac ceva la poliție? Tatăl meu este jandarm, gard destul de mare, poate el face ceva? Sora mea este minoră are 13 ani. Ce pot face vă rog vreau răspunsuri cât mai detaliate și serioase.

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Proprietarul bicicletei poate face plangere penala pentru furt. Daca nu este bicicleta ta tu nu poti face nimic. Tatal tau ar putea pune o vorba buna la politie sa se ocupe de respectivul furt.

4 răspunsuri:
| Salontanul a răspuns:

Un major trebuie sa mearga sa depuna reclamatie la politie.

| Jassmina a răspuns:

Discuta cu tatal tau, ca tu oricum nu poti face nimic, fiind minor.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Poți depune o plângere la poliție. Șanse zero.

| minrest a răspuns:

Sa faca tatal tau plangere la Politie.