|

Buna TPU, Este un canal care fura videoclipuri oficiale, muzici si parodii din alte surse si le pune pe canalul personal pentru abonati, a facut aproape 100 in 2 luni... Iar eu, incerc sa fiu cat mai creativa facand vloguri, lucruri originale si abia am facut 250 abonati in 3 ani... Ma descurajaza treaba asta. sadVreau sa ii dau report incat sa ii dea Strike la canal si la videoclipuri, cum ar lua report-ul in considerare Youtube? Ce trebuie sa scriu la mesaj?Dau funda, URGENT!

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Daca ai dovedit ca nu poti mai mult, de ce nu te multi la alt hobby cares a-ti aduca satisfactie?
De ce nu citesti, de exemplu? orice carte iti pica in mana!
sau apuca-te de cusut, brodat, impletit, orice te tine ocupata si iti da satisfactie a muncii. Impletesti pentru mama, tata, prietene samd.
Lasa Youtubul celor care se pricep si stiu ce fac. Ca-i loc pentru toata lumea pe internet.
iar tu, lasa frustrarea ca nu-si are rostul.
Nu-i treaba ta sa te superi de ce posteaza unul si altul pe YT si de ce aia au succes sau nu.
Asa este in viata reala, oamenii capabili realizeaza ceva, ceilalti ajung niste ratati, daca nu se opresc si insista intr-un domeniu unde nu se pricep si nu au succes.
A vazut a nu-ti merge treaba, cauta-ti altceva mai bun, unde te pricepi si unde ai putea avea succes!

7 răspunsuri:
| a răspuns:

Degeaba are abonati pentru ca nu va putea sa castige bani din continutul altcuiva si risca in orice moment sa i se inchida canalul, deci el munceste degeaba.
Iar 100 abonati practic nu inseamna nimic.
Tu ai nevoie de promovare daca vrei sa iti mearga, ori de niste subiecte care sa prinda. Si asigura-te ca filmezi astfel incat sa se vada ok.

| a răspuns:

Nu crezi ca ar trebui sa te incurajezi mai bine, sa pui mana serios pe carte?
Joaca pe Youtube nu aduce educatie si nici note mari la scoala.
Pregatirea pentru o cariera se face la scoala, nu pe internet cu joaca.

| explică (pentru Ioneasca1001):

Stiu, incerc sa fac mai multe deodata;
Dar e trist pentru mine, sunt din 2013-2015(canal nou) pe YouTube, am facut abonati foarte greu pentru ca eu cand postez ceva incerc sa fie cat mai calitativ si creativ din punct de vedere, nu imi place sa copiez pe altii, iar daca nu imi iese cum trebuie renunt la proiect pentru ca stiu ca nu aduce vizionari. Si cand vad pur si simplu o persoana care pirateaza un videoclip si il pune pe canal pentru abonati si mai face si in 2-3 zile 100 abonati ma supara, chiar ma supara... Ma face sa cred ca eu sunt inutila pe acea platforma si oricat m-as stradui tot ce as face este nul... sad
La fel si la scoala, invat bine si ceilalti ma dau jos pentru ca sunt slaba si ii las sa se ridice si sa ma intreaca...

| a răspuns:

Putea sa aiba si 100kk de abonati, YT-ul demonetizeaza "chestiile" furate. Ca si sfat, lasa Youtube-ul si incearca sa faci ceva cu viata ta, ceva care NU implica videoclipuri vizionate de copii de 10-14 ani.

| a răspuns:

Deci ma jur ca ai probleme grave. First of all, postezi chestii absolut penibile. pe bune, tu nu te uiti la ce postezi? Apoi, daca o un can de Youtube posteaza o piesa, acest video nu va fi monetizat, deci este perfect legal. Si ultima, lasa-te. Ori faci ceva bun, ori deloc.

| a răspuns:

Ce paracioasa! vezi-ti de treaba ta!

| a răspuns:

Pai, pui ca mesaj "Incalcarea drepturilor de autor" si sigur o sa vada bot-ul