| Monyyyyy a întrebat:

luni dau iesirea si eu fac chestionare de pe drpciv.ro. Este bun exact asa imi va da si la sala la examen? Eupa ce voi lua iesirea, folosesc aceeasi aplicatie? Eu fac 25-26 mar rar 24 cand nu am chef, tot am invatat, dar mi-e frica sa nu ma incurc.Instructorul mai la intrebarile de acomodare are cu obiecte. Sper sa fie tot asa si la el intrebarile.Deci la examen de pe aplicatia aia?

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Da, la proba teoretica sunt aceleasi intrebari ca pe drpciv.ro, avand in vedere ca acesta este site-ul oficial al Directiei de permise.

| Liviu a răspuns:

Relax puisor si eu am dat sala, am invatat de mi-au iesit ochii din cap prin lentilele de la ochelari, si am picat cu 20, am avut fix intrebarile alea proaste.Deci tine de invatat si de noroc, din 1116 sau cate sunt, clar sa iti pice alea care le stii.Am picat cu 20, a 2 oara mi-au picat din astea usoare am luat cu 24. Si da, sunt ca alea de pe drpciv, am dat sala acu cateva zile.

| Iunix a răspuns:

La sală nu e mare lucru. La traseu să ai grijă.
Am dat şi eu sala prin ianuarie şi îți spun clar.
- mi-am cumpărat carte de legislație dar nici nu am deschis-o.
- am învățat de pe site-ul http://www.scoalarutiera.ro/curs-legislatie/codul-rutier/drumul-public
- am făcut chestionare de pe aplicația : DRPCIV chestionare
https://play.google.com/......ps/details

Acum ceea ce te interesează pe tine. Da, la sală erau intrebări la fel ca cele din această aplicație. Ba chiar vreo 2 - 3 întrebări care mi-au picat în aplicație mi-au picat şi la sală. Aceeaşi formulare, aceleaşi răspunsuri şi în aceeaşi ordine.

| Monyyyyy explică (pentru Iunix):

Pff am dat azi ieșirea și am făcut 23 pentru ca la una am pus bine și zicea ca nu e, la una am dat click lateral de emoții și mi-o pus ca am greșit. Sigur is ca pe drpciv.ro pentru ca acolo fac 25-26 la iesire o fost Numa întrebări și unele neîntâlnite

| Mariusgeo a răspuns:

În general voi luați sala dar la traseu aveți probleme, eu zic sa te concentrezi și Îți doresc mult succes