|

Buna TPU! Mama mea sta in Calabria,desi are domiciliul la Roma,iar in Romania are o casa pe care o imparte cu tata in acte si inca un apartament care i-a ramas de la fostul ei sot dar in care nu locuieste nimeni. Intrebarea mea este:daca trebuie sa plateasca impozitul acela trebuie sa zic exact care bloc,care scara,care numar si domiciliul ei actual? Pentru ca eu m-am dus azi si am specificat pe numele cui e apartamentul,dar n-am stiut informatiile astea si oricum nu m-a intrebat nimeni. Am zis localitatea si numele ei. Proasta la care m-am dus a intrebat-o pe alta ce trebuie sa faca, iar aia m-a intrebat unde am eu domiciliul. Mi-a facut chitanta si am plecat. Asta inseamna ca eu de fapt am platit impozitul pentru casa noastra, in care stau eu cu tata? Oricum, cum trebuia sa procedez de fapt?

1 răspuns:
| a răspuns:

Nu are importanta cine a platit impozitul pe cladiri, important este sa fi indicat corect locunta pentru care ai platit, cu proprietarul si adresa corecta, asa cum este in acte.
Vezi ce scrie pe chitanta si daca nu esti lamurit te poti duce la compartimentul de impozite si taxe sa verifici pentru care locuinta ai platit, respectiv pentru a mamei sau pentru a tatalui.