| asaasa a întrebat:

Bună ziua, Am hipertensiune de 30 de ani mai beneficiez de tratament compensat de la medicul de familie? Sunt casnică nu am niciun venit.

Răspuns Câştigător
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cel mai bine intrebati medicul de familie, doar pacientii cu boli cronice nu platesc CASS si au retete compensate, hipertensiunea nu este boala cronica cum este cancerul si diabetul, dar cel mai bun raspuns il are medicul de familie care va face reteta lunar merge ti la el si intrebati l.

11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Hipertensiune avem marea majoritate din tara asta. Dar unii mai si lucrăm.
Daca ai alte motive de nu lucrezi, sa ma scuzi.

| gabicoo a răspuns:

Nu mai ești coasigurat. Trebuie să plătești contribuția anuală la Casa de asigurări de sănătate.

| Furnicuta000 a răspuns:

Daca s-a scos asigurarea gratuita pentru cei cu diabet va dati seama ca hipertensiunea in niciun caz nu o sa mai beneficieze de gratuitati. Doar pentru cei cu cancer a ramas gratuit

| asaasa explică (pentru Furnicuta000):

Dați mi vă rog un link cu legea unde spune că cei cu diabet nu mai beneficiază de consultații și tratament gratuit sau parțial cam înțeles că o să plătesc ceva 10% o parte din medicamente

| Furnicuta000 a răspuns (pentru asaasa):

Daca ai asigurare nu platesti nimic. S-a scos gratuitatea pentru cei care nu sunt asigurati

| Furnicuta000 a răspuns (pentru asaasa):

Se pare ca s-au razgandit
https://www.ms.ro/......C4%83tate/

| angel6lust a răspuns:

Nu, pana mea, majoritatea oamenilor cu tensiune mare merg la muncă.

| ncristian7805 a răspuns:

Normal, dupa urmatoarele reglementari, si din ceea ce am citit prin comentarii, cel mai bine este sa luati legatura cu medicul de familie, intrucat pacientii oncologici si cei asigurati mai binedispun de servicii, coasiguratii mai au sansa pana la 1 septembrie de beneficii (doar daca se plateste cotizatie)

| littlelover1 a răspuns:

Doar daca achitati taxa de la sistemul public de asigurări de sanatate, s-a eliminat impartirea asigurarii cu membrii familiei prin masurile de austeritate