|

Buna ziua! Am o intrebare! Ieri un vecin a intrat peste mine in casa ca am avut muzica la 11 noapte! Mi-a dat o palma in casa la mine! Daca declar ceva la politie poate pati ceva? Multi mi-au zis ca el nu pateste nimic ca i-am deschis usa. Este adevarat?

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu este ok sa intre la tine in casa si sa te lovească, dar daca nu ai martori si mai si deranjai linistea publică posibil sa scape basma curata.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pateste normal, doara era la tine in casa. Daca deschizi usa unei persoane, aia nu inseamna ca deacum te poate si omora laughing Ce te bfaci daca suna postasu, tu deschzi ala iti da 2-3 perechi de palme, ce e legal sau cum?
Daca ai martori ca ti-a dat ala pame poti sa il reclami si ala sa o pateasca.
Ce s-a intamplat, el a sunat, tu ai deschis, el doara putea sa iti spuna sa dai muzica mai usor si atat.Chiar daca tu nu ai fi ascultat atunci el ar fi trebuie sa sune la politie si sa vina ala sa rezolve, nu rezolva el personal, ca de aia sunt legi, lasa legea sa rezolve.

Acum daca nu ai martori ai e e doara cuavntu tau impotriva cuavntului lui, plus ca tu iai deschis, el poate nega ca tiar fi tras 3 perechi de palme laughing iar tu nu ai cum proba, trebuie martori sa il poti reclama.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E cuvântul tău împotriva cuvântului lui.
Oricum nu e bine ce a făcut, nu are dreptul să dea în tine, mai ales în propria ta casă.
Nu prea o să rezolvi mare lucru, nu ai martori, nu poți dovedi ceea ce sa întâmplat. Vecinul tău te poate acuza de deranjarea liniștii publice.
Mai bine lasă lucrurile așa, nu îți mai fă probleme cu vecinii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu ai martori.
Nu pățește nimic.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut. Invata sa iti respecti vecinii si n-ai sa mai ai palme peste ceafa. E mai bine ca te-a batut in casa ta, mai rau era pe stradabig grin. Invatati sa respectati ordinea si linistea publica. Ti-o spun ca prieten.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează