| Abramovici1224 a întrebat:

Buna ziua, am o problema. Tata a angajat o menajera anul trecut, are cam 65 de ani femeia. Intr-o zi imi spune ca i-am furat 300 RON eu iei. Eu nu i-am furat nimic, ea m-a dat la politie si mi-a facut o plangere penala pe numele meu, am fost chemat la politie sa dau o declaratie acum 5-6 luni. Femeia respectiva nu mai lucreaza la noi. Acolo la politie am spus foarte clar daca trebuie fac si detectorul de minciuni sa se vada ca sunt nevinovat. Acuma ma suna de la politie cine se ocupa de cazul acesta dupa 7 luni sa ma prezint la politie sa vada ce facem cu cazul acesta, i-am spus oke o sa merg. Va rog frumos daca poate un Avocat sa ma ajute, poate nu am postat unde trebuie dar va rog din suflet sunt NEVINOVAT, chiar nu am furat va rog sa ma credeti, ce este de facut? Ce as putea face? Doar eu, tata si ea am fost in casa. Eu nu am nevoie sa fur si nu am furat pentru ca tot ce imi trebuie.

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Daca esti nevinovat, stai linistit, probabil nu exista nici o dovada in sensul asta, doar plangerea/suspiciunea doamnei, care nu valoreaza nimic, fara probe.

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Zici proba care e adevarata ca nai furat si scapi o sa se sature aia de baba

| Abramovici1224 explică (pentru mgtow):

Pai baba nu s-a saturat de 8 luni sa retraga plangerea, asta nu are ce sa faca ii pensionara sta acasa umbla dupa rele. Daca ma da in judecata ii cer daune morale imi iau avocat si o innebunesc de cap

| mgtow a răspuns (pentru Abramovici1224):

Da e bine daca e proasta dai o lectie de viata

| doctorandus a răspuns:

Sfatul meu este sa refuzi testul poligraf, deoarece te poate arata vinovat chiar daca esti nevinovat.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Poate să se plângă. se numește denunț. După ce se depune plângerea, poliția are obligația legală să ancheteze. Apoi dosarul este transmis unui procuror. Acesta analizează și decide dacă închide dosarul cu NUP, cu neînceperea urmăririi penale sau îl înmânează la judecătorie să fii judecat. Dacă nu te simți în stare să faci singur față anchetei la poliție, poți să chemi contra cost cu tine un avocat la poliție când ești invitat.