| DannielaR a întrebat:

Buna ziua! Am și eu o situație puțin mai diferita. Până acum 2 săptămâni am locuit cu gazda la o cunoștință, de acolo am plecat cu cearta. Ea tot a insistat să mă sune și să mi lase mesaje cu diferite subiecte, ulterior mi-a spus că am primit un plic de la un executor judecătoresc (eu primind și pe adresa de domiciliu un plic). Însă nu înțeleg de ce a semnat pentru plic când putea sa spună că nu mai locuiesc la adresa. Întrebarea mea este daca mi-ar putea îngreuna situația și cum aș putea remedia daca plicul chiar a ajuns la ea.
Mulțumesc

Răspuns Câştigător
| ValentinMihai78 a răspuns:

Ție nu îți îngreunează cu nimic situația! În schimb, tu o poți șantajat cu un dosar penal pentru însușirea unui bun care îți aparține prin semnătură falsă, iar poștașul va fi de asemenea cercetat și dat afară din poștă pentru că a acceptat să înstrăineze un bun prin semnătură falsă, altcuiva, nu destinatarului!

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Iti ingreunezi singura situatia daca nu intri in posesia acelui plic, sa vezi pentru ce esti cautata si ce termene sau conditii legale ai acolo. Mergi si ia-ti plicul iar pe viitor spune-i sa nu te mai caute si sa nu-ti mai ia corespondenta.

| DannielaR explică (pentru Violleta2022):

Mulțumesc frumos! Am trimis un mail către executor și am menționat ce s-a întâmplat, iar executorul mi-a trimis scanat documentele care au fost trimise la acea adresa.