Întrebare recomandată |

Buna ziua! Am un card de bonuri de masa.Il pot folosi ca si un card de salariu? Adica pot scoate banii de pe el?

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Are dreptate AnaMaria50. Nu poti scoate bani decat daca platesti cuiva cumparaturile la magazin.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu. Cardul de bonuri este folosit stict la cumparaturi, ca un bon valoric. Cardul nu se poate folosii pentru scos numerar si nici in alt fel.
In loc sa tis e dea bunuri de hartie in mana, le-au pus acum pe un card electronic.
Asa cum foloseai inainte hartiile, acum folosesti acel card.
Din pacate, cardul de bonuri ramane un card cu puncte, nu cu bani reali pe el.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

NU
e foarte clar si CATEGORIC, ca, cu bonuri de masa poti cumpara NUMAI MANCARE, nimic altceva, daca ai putea scoate banii, atunci ai putea cumpara ce vrei si asta e ilegal!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

De obicei, cardurile de bonuri de masa sunt emise de anumite companii financiare. Si nu se pot scoate banii de pe astfel de carduri niciodata. Iar in schimb, cardul de salariu trebuie sa fie neaparat emis de o banca. Adica, banii trebuie sa treaca la vedere si legal printr-o banca. Pe mine, de exemplu, firma m-a lasat sa-mi aleg eu la ce banca vreau sa-mi intre salariul, dar sunt si unele firme care au parteneriate specifice cu o anumita banca pentru plata salariilor. Asa ca, du-te la departamentul Resurse Umane din firma ta si intreaba-i care e banca cu care lucreaza ei sau propune-le tu o banca unde ai vrea sa-ti intre salariul. Pentru primirea salariului, ai nevoie de sa-ti faci un card de debit la o banca.

Carduri de debit pentru salarii, fara comisioane:

La UniCredit - Cardul de debit Visa Electron - 0 lei comisioane de administrare sau retragere. Comisionul are valoarea 0 (zero) daca sunt incasate venituri recurente intr-un cont curent deschis la Banca, prin oferta GeniusCont. Prin venit recurent se intelege acel venit care indeplineste cumulativ urmatoarele conditii: (i) provine din salariu, pensie, activitati independente, chirii sau din alte surse legitime de acest tip.
https://:///......debit.html
Apesi pe butonul DETALII, de langa descrierea cardului, iar apoi mergi la sectiunea Cat ma costa? Acolo o sa vezi ca scrie 0 comision de administrare sau retragere de la UniCredit.

Citeste si asta: ING Card Complet - Cardul tău de salariu https://ing.ro/persoane-fizice/carduri-si-conturi/card-complet
Dacă vii cu salariul și faci cel puțin o plata pe luna, ai 0 comisioane pentru toate operațiunile ce țin de contul tău curent. Adică de la administrarea contului și a cardului de salariu până la încasări de la orice bancă şi plăţi in lei către orice bancă.

Documenteaza-te despre cardurile mai multor banci si alege-l pe cel fara comisioane! Spor!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu, este imposibil să scoti cash de pe bonurile de masa. Totuși le poti folosi pentru achzitiona diverse bunuri, dar unele bonuri, eliberare de obicei de șef, este posibil(totuși destul de rar) să aiba o ștampila cu numele firmei respective si pot fi folosite pentru a cumpăra numai de acolo

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează